A legnagyobb szandálbakik

Bütykök, lelógó lábujjak és még néhány szandis hiba, ami elronthatja a legszexibb szettet is.

A nyári melltartóbakik után úgy éreztük teljesnek az okítást, ha a szandálhibákat is végignézzük.

A legnagyobb szandálbakikLelóg

Ne vegyünk meg olyan szandit, amiből lelóg a lábujjunk. Nem kényelmes és nem is csinos. Sokszor nem a mérettel van gond, hanem azzal, hogy szandi lábfeje vagy túl nagy, vagy pedig a hordás során kitágul. Ez különösen a pántos és a vászonból készült szandikra igaz. Ezért ezeket csak addig hordjuk, ameddig a lábujjunk nem lóg ki belőle. Ha már az első próbánál előrecsúszik a lábunk, akkor meg se vegyük, mert 1-2 napnyi hordás után tuti, hogy a földet fogja karistolni a lábujjunk, ami a Balatonon még elmegy, de egyébként kimondottan ciki.

A legnagyobb szandálbakikKicsi

Bár a szandik és papucsok nem szorítanak, ha fél számmal kisebbek, még nem szabad megvenni a 38-as méretet a 40-es lábunkra csak azért, mert az volt az utolsó darab, és olyan szép meg olcsó, meg „egyébkéntis”. Ha a sarkunk lelóg, annak hosszú távon bőrkeményedés lesz az eredménye, mivel a talprész vége vágja a sarkunkat.

A legnagyobb szandálbakikVastag boka

A vastag boka nem baki, hanem adottság, slankítani képtelenség, maximum a megfelelő cipőfazonnal segíthetünk magunkon. Ezért aki a bokaosztáson nem a szupervékony sorban állt, az mindig gondolja végig, hogy milyen fazont választ, még akkor is, a galdiártorszandálok például még akkor sem lesznek előnyösek, ha a csapból is az folynak. Vastag bokához mindig olyan fazon válasszunk, aminek a pántja a boka felett 5-10 centivel van, és mindig magassarkú fazonban gondolkozzunk.


A legnagyobb szandálbakikZokni szandál

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a zokni és a szandál ciki együtt. Persze vannak olyan divatházak, akik már megpróbálkoztak a bizarra kombinációval, de ez még nem jelenti azt, hogy utcára is hordható lenne. Léteznek ugyan olyan szandik, amelyek mellett nem mutat rosszul egy vékony csipkezokni, de ezzel csak haladó divatfüggők próbálkozzanak. Addig pedig mindenkit szeretnénk megérni arra, hogy a pasiját is beszélje le a hírhedt kombinációról, ami 14 éves kor felett az egyik legnagyobb divatbaki.

A legnagyobb szandálbakikBütykök

A bütykükkel nem lehet mit kezdeni, valakinek már egész fiatal korában megjelennek a lábán, pedig sose hordott szoros cipőket, más éveken keresztül sanyargatja a lábfejét és ezért lesz bütykös. Egy biztos, ha megjelentek akkor a pántos szandikat jobb lesz elkerülni, lehetőleg olyan fazont válasszunk, ami kitakarja a szépséghibát. Tudja ezt Victora Beckham is, ha valaki már látta a lábát csupaszon, az tudja, hogy miért nem hord papucsot…

Címkék: trend, szandál, baki, nyár

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

trivial 2012-07-23 16:43

Alázni bárkit lehet bármivel. :) Mondjuk az már nekem is feltűnt, amikor egyszer felpróbáltam egy ugyanolyan fazonú magassarkút pántosban is meg pánt nélküli változatban is egy cipőboltban (egyik lábamon az egyik, másikon a másik :D ),  hogy a pánt nélküliben optikailag sokkal vékonyabbnak látszik a bokám, hosszabbnak a lábam alsó fele, mivel nem egységben látszik, és nem "töri meg" egy pánt. Azóta valahogy ösztönösen figyelek arra, hogy van-e pántja a cipőnek, és ha igen, hol. Ugyanez a csuklóval is, karkötőben néha vastagabbnak látszik. Mondjuk a csuklóm alapból vékony, szóval hordhatok bármilyen karkötőt, de az is feltűnt már, hogy van, amelyik darab kifejezetten vaskosít. :))

 

Na, eljutottam saját vakációs mélypontomhoz: érdemben hozzászóltam egy nlc-s divatcikkhez. :)))))))) 

susumoa 2012-07-23 16:40

Azt hiszem tamtamtam az összes helyesírási hibát kigyűjtötte már, szóval ahhoz nem is szólok inkább. Viszont nekem az a szó, hogy "szandi" szúrja a szememet. Egyszer-kétszer még elment, de hogy az egész cikkben ezt kellett "szandál" helyett olvasnom, az a színvonalat eléggé lecsökkentette nálam.

Tulipáncsokor 2012-07-23 16:39

A férjem kitartóan hordja a zokni-szandál kombót. Ráadásul nem is a "titok zoknis" verziót, hanem a - cikk szerint - tiltó listásat.

 

Engem nem zavar, azt pedig magasról sz...rom le (és a férjem is), hogy az ilyen lúzerek, mint a cikk írója, hogyan vélekednek erről. 

Torolt_felhasznalo_741718 2012-07-23 16:10

Ez nekem teljesen új, hogy egy embert még a bokájával is lehet alázni. De ezek szerint lehet. 

tamtamtam 2012-07-23 16:06

További igénytelen mondatok (legközelebb talán egyszerűbb lesz a jól megírtakat kigyűjteni...):

"Vastag bokához mindig olyan fazon válasszunk, aminek a pántja a boka felett 5-10 centivel van, és mindig magassarkú fazonban gondolkozzunk."

"Persze vannak olyan divatházak, akik már megpróbálkoztak a bizarra kombinációval, de ez még nem jelenti azt, hogy utcára is hordható lenne."

"Addig pedig mindenkit szeretnénk megérni arra, hogy a pasiját is beszélje le a hírhedt kombinációról, ami 14 éves kor felett az egyik legnagyobb divatbaki."

"A bütykükkel nem lehet mit kezdeni, valakinek már egész fiatal korában megjelennek a lábán, pedig sose hordott szoros cipőket, más éveken keresztül sanyargatja a lábfejét és ezért lesz bütykös."

tamtamtam 2012-07-23 15:59

"Ezért aki a bokaosztáson nem a szupervékony sorban állt, az mindig gondolja végig, hogy milyen fazont választ, még akkor is, a galdiártorszandálok például még akkor sem lesznek előnyösek, ha a csapból is az folynak."

 

Nem kellett volna ezt a mondatot előbb megírni, aztán megjelentetni?

Igénytelenség rulez továbbra is... 

ranuncolo 2012-07-23 15:44

Kimaradt még egy, amitől a falra mászok: amikor a szandál 2 számmal nagyobb a lábunknál - vagy a már említett kinyúlt pánt-elöl földre harapó ujjak - és a sarkunk 2-3 centivel beljebb van, mint a szandál sarka! Nagyon csúnya, olyan, mintha kölcsön kaptuk volna a szandit, de csakazértis hordjuk, nem baj, ha nem jó.

Nők Lapja Cafe 2012-07-23 15:44

Bütykök, lelógó lábujjak és még néhány szandis hiba, ami elronthatja a legszexibb szettet is.

Nők Lapja Café: A legnagyobb szandálbakik

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>