A legnagyobb szandálbakik

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bütykök, lelógó lábujjak és még néhány szandis hiba, ami elronthatja a legszexibb szettet is.
2012. 07. 23. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A nyári melltartóbakik után úgy éreztük teljesnek az okítást, ha a szandálhibákat is végignézzük.

A legnagyobb szandálbakikLelóg

Ne vegyünk meg olyan szandit, amiből lelóg a lábujjunk. Nem kényelmes és nem is csinos. Sokszor nem a mérettel van gond, hanem azzal, hogy szandi lábfeje vagy túl nagy, vagy pedig a hordás során kitágul. Ez különösen a pántos és a vászonból készült szandikra igaz. Ezért ezeket csak addig hordjuk, ameddig a lábujjunk nem lóg ki belőle. Ha már az első próbánál előrecsúszik a lábunk, akkor meg se vegyük, mert 1-2 napnyi hordás után tuti, hogy a földet fogja karistolni a lábujjunk, ami a Balatonon még elmegy, de egyébként kimondottan ciki.

A legnagyobb szandálbakikKicsi

Bár a szandik és papucsok nem szorítanak, ha fél számmal kisebbek, még nem szabad megvenni a 38-as méretet a 40-es lábunkra csak azért, mert az volt az utolsó darab, és olyan szép meg olcsó, meg „egyébkéntis”. Ha a sarkunk lelóg, annak hosszú távon bőrkeményedés lesz az eredménye, mivel a talprész vége vágja a sarkunkat.

A legnagyobb szandálbakikVastag boka

A vastag boka nem baki, hanem adottság, slankítani képtelenség, maximum a megfelelő cipőfazonnal segíthetünk magunkon. Ezért aki a bokaosztáson nem a szupervékony sorban állt, az mindig gondolja végig, hogy milyen fazont választ, még akkor is, a galdiártorszandálok például még akkor sem lesznek előnyösek, ha a csapból is az folynak. Vastag bokához mindig olyan fazon válasszunk, aminek a pántja a boka felett 5-10 centivel van, és mindig magassarkú fazonban gondolkozzunk.


A legnagyobb szandálbakikZokni szandál

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a zokni és a szandál ciki együtt. Persze vannak olyan divatházak, akik már megpróbálkoztak a bizarra kombinációval, de ez még nem jelenti azt, hogy utcára is hordható lenne. Léteznek ugyan olyan szandik, amelyek mellett nem mutat rosszul egy vékony csipkezokni, de ezzel csak haladó divatfüggők próbálkozzanak. Addig pedig mindenkit szeretnénk megérni arra, hogy a pasiját is beszélje le a hírhedt kombinációról, ami 14 éves kor felett az egyik legnagyobb divatbaki.

A legnagyobb szandálbakikBütykök

A bütykükkel nem lehet mit kezdeni, valakinek már egész fiatal korában megjelennek a lábán, pedig sose hordott szoros cipőket, más éveken keresztül sanyargatja a lábfejét és ezért lesz bütykös. Egy biztos, ha megjelentek akkor a pántos szandikat jobb lesz elkerülni, lehetőleg olyan fazont válasszunk, ami kitakarja a szépséghibát. Tudja ezt Victora Beckham is, ha valaki már látta a lábát csupaszon, az tudja, hogy miért nem hord papucsot…

Címkék: trend szandál baki nyár
Olvass tovább

Hozzászólások

narocsi 2012-08-06 12:40

Egy kikezelt orbánc után és is símán felvettem a Sholl szandált zoknival, mert nem akartam, hogy állandóan poros legyen a lábam...

és pont lesz.rtam, hogy hogyan néz ki!

mondjuk a Balaton-parton németnek is néztek :D

Sőt,  van amikor a Sugovicában fürdőzéshez is műanyag papucsot húzok, mert sok a kagylóhéj, ami tudvalevőleg súlyos vágásokat tud okozni.  A papucsban viszont nem tudok úszni, mert  fennt tartja a lában a víz felett! Viccesen nézek ki akkor is, de nem számít, mert én tudom, hogy miért  így csinálom.

 

Amarynda 2012-07-24 10:56

Az en ferjem kizarolag akkor hajlando megvalni a zoknijatol ha kint vagyunk a tengerparton a homokban.

Egesz eleteben zoknit viselt cipohoz papucshoz, szandalhoz egyarant. Akkor is amikor 20 eves volt es most is.

 

Sose tartottam se rondanak se cikinek.

 

Akinek nem tetszik hogy egy masik ember mit visel ne bamulja. Ennyi.

Melba* 2012-07-24 00:09

Nem ártott volna még a szandálszezon kezdete előtt megjelentetni ezt a cikket. Már lassan vége a nyárnak.

 

Amúgy, ami szerintem ronda, az az, mikor egy hegyesorrú cipőtől már eldeformálódott lábú nő felvesz egy lekerekített orrú, talpú szandált.

Ugyanez fordítva. Egyes szandáloknak hegyes, csúcsos kiképzésű az eleje, az pedig a normál lábfejűeknek nem való.

Torolt_felhasznalo_652128 2012-07-23 21:37

Akinek vastag a bokája vagy/és bütykös a lába dögöljön meg?

Az Isten szerelmére, nem lehetne már inkább békibe hagyni a szerencsétlen embereket, hogy éljenek boldogan, ahogy tudnak vagy kedvük van?

 

 

crazylara 2012-07-23 17:58

a ,,szandi"-tól én is hülyét kapok.... a cikk nagy része meg arról szól h ne vegyünk olyat, ami nagy, meg ami kicsi....áááá.... ez tartalom????

pihe** 2012-07-23 17:35

elrontani a legszexibb szettet is, dehát az istenért ovis rajzokat tettetek fel! :))

 

különben meg kívánom hogy manapság az legyen a legnagyobb szívfájdalmatok, hogy más miben oldja meg a napi ügyes-bajos életét :) 

rolabona 2012-07-23 17:24

Nagyon jól teszed! Nehogy már pár divatmajom szabja meg, hogy mit illik felvenni és mit nem.

Nehogy már egy vastag bokájú nő ne vehessen fel azt ami neki tetszik, és nehogy már ciki legyen zoknival felvenni a szandált, ha valakinek úgy esik jól! Ki nem sz*rja le hogy a divatmajma húzza majd a száját? 

 

Én ezennel bátorítok mindenkit, hogy büszkén viselje azt amiben jól érzi magát és magasról tegyen arra, hogy másnak ez mennyire nem tetszik.

 

 

 

 

 

Daisy48 2012-07-23 16:45

Lehet hogy csak én vagyok olyan öreg hogy emlékszem amikor a magassarkú körömcipő hordása zoknival volt divatos.

 

Nekem egyébként reggel még vékony a bokám, délutánra már  bedagad. Hordjak magamnál kétféle szandált hogy váltsam attól függően hogy éppen milyen a bokám ?

Nem muszáj az én bokámat nézni senkinek és magasról teszek rá hogy kinek mi a véleménye.;)