Öltözködjünk

Itt a világ első uniszex sminkkészlete!

Azt eddig is tudtuk, hogy a férfiak is hiúk, na de hogy a leszbikus nők is örömmel nyúlnának sminkhez, azzal az előfeltétellel, hogy nem csinál belőlük cicababát?

Enter Pronoun, azaz add meg a névmást a neve a világ első hibrid sminktermékeinek, melyeket Olaszországban gyártanak, de ideájuk a New York-i illetőségű Natalia Ramirez fejéből pattant ki.

Itt a világ első uniszex sminkkészlete!

A sminkek ezüstös csomagolása is azt a  szemléletet közvetíti, hogy ezekhez a termékekhez azok az emberek is hozzányúlhatnak, akik alapesetben nem rajonganak a színes-szagos cuccokért, azaz a férfiak és a leszbikus nők egy csoportja.

A készlet egyelőre egy szemhéjtusból, egy korrektorpalettából és egy bronzosítóból áll. A szemhéjtust a férfiak is használhatják, hiszen szempillaspirál nélkül, a szempilla tövébe nyomkodva teljesen észrevehetetlen, ahogyan a bronzosító is, ha megtaláljuk a megfelelő árnyalatot. A korrektorpaletta a legérdekesebb az új sminkek közül, hiszen a gyártó azt állítja, hogy segítségével a sötétebb hajú és szőrzetű férfiak elfedhetik akár a borosta okozta árnyékot is az arcukon. A korrektorok összetétele elsősorban a férfiak bőréhez lett igazítva, hogy úgy fedjen nagyon erősen, hogy közben ne keltsen se túl matt, se túl fényes hatást. Ez az elképzelés – különösen ha valóban sikerült megvalósítani – pedig nem csak a férfiaknak és a sminkelni „hivatalosan” nem akaró leszbikus nőknek fog tetszeni, hanem mindenki másnak is, aki nyűglődött már olyan korrektorral, ami nem fedi el a szem alatti karikákat, cserébe viszont összegyűlik a ráncokban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top