Itt a világ első uniszex sminkkészlete!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Azt eddig is tudtuk, hogy a férfiak is hiúk, na de hogy a leszbikus nők is örömmel nyúlnának sminkhez, azzal az előfeltétellel, hogy nem csinál belőlük cicababát?

Enter Pronoun, azaz add meg a névmást a neve a világ első hibrid sminktermékeinek, melyeket Olaszországban gyártanak, de ideájuk a New York-i illetőségű Natalia Ramirez fejéből pattant ki.

Itt a világ első uniszex sminkkészlete!

A sminkek ezüstös csomagolása is azt a  szemléletet közvetíti, hogy ezekhez a termékekhez azok az emberek is hozzányúlhatnak, akik alapesetben nem rajonganak a színes-szagos cuccokért, azaz a férfiak és a leszbikus nők egy csoportja.

A készlet egyelőre egy szemhéjtusból, egy korrektorpalettából és egy bronzosítóból áll. A szemhéjtust a férfiak is használhatják, hiszen szempillaspirál nélkül, a szempilla tövébe nyomkodva teljesen észrevehetetlen, ahogyan a bronzosító is, ha megtaláljuk a megfelelő árnyalatot. A korrektorpaletta a legérdekesebb az új sminkek közül, hiszen a gyártó azt állítja, hogy segítségével a sötétebb hajú és szőrzetű férfiak elfedhetik akár a borosta okozta árnyékot is az arcukon. A korrektorok összetétele elsősorban a férfiak bőréhez lett igazítva, hogy úgy fedjen nagyon erősen, hogy közben ne keltsen se túl matt, se túl fényes hatást. Ez az elképzelés – különösen ha valóban sikerült megvalósítani – pedig nem csak a férfiaknak és a sminkelni „hivatalosan” nem akaró leszbikus nőknek fog tetszeni, hanem mindenki másnak is, aki nyűglődött már olyan korrektorral, ami nem fedi el a szem alatti karikákat, cserébe viszont összegyűlik a ráncokban.

 

Olvass tovább

Hozzászólások

pihe** 2012-07-24 00:12

ha kirándul akkor is? fura egy szerzet :))

elsi1 2012-07-24 00:01

Ülve szokott pisilni

Torolt_felhasznalo_325942 2012-07-23 20:36

Igaza van.

Mert  az mindig magánál lehet, és tudatosítja benne azt hogy lány.

 

Mert ha pisil, akkor képzavarban van egyből.

 

Így meg ott van a sminkcucca és rájön, hogy az ő készülékében van a hiba.

TiaMaria 2012-07-23 20:33

unisex vibri nincsen   ????

 

 

 

;) 

pihe** 2012-07-23 18:14

jaj de kis előfeltételesek vagytok ma :D az uniszex smink mitől olyan nagy szám? van már uniszex borotvahab is, meg láttam már uniszex alsószoknyát is.. na erre varrjatok gombot :P:))

pihe** 2012-07-23 18:13

nemá tényleg ?? a fene se hitte volna, pedig láthattuk eleget :))

 

 

TiaMaria 2012-07-23 16:35

miért is nem vagyok ezen meglepődve    :D