Palvin Barbara leghíresebb fehérneműmodellek között

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Victoria’s Secret első európai boltjának lett hivatalos arca a magyar modell.
2012. 07. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ezzel pedig Palvin Barbi Cannes után olyan illusztris társaságba került, ahol többek között munkatársa lesz az Orlando Bloom feleségeként ismert Miranda Kerr vagy Alessandra Ambrosio, de nem árt tudni, hogy az amerikai cég farvizén futott be Heidi Klum is, aki éveken keresztül volt hivatalos angyal. A Victoria’s Secret minden egyes évben nagyon szigorú szempontok alapján választja ki, hogy kik lehetnek a hivatalos modelljei, vagyis angyalai.

A lányoknak nemcsak vékonynak és magasnak kell lenniük, de a mellméretükkel is bizonyítaniuk kell, hogy megérettek a feladatra. Palvin Barbi ezek szerint a L’Oreal után ismét egy nagy hírű cég arcaként fog feltűnni a bolt hivatalos megnyitóján július 24-én. A Victoria's Secret direkt az olimpia előtt szerette volna megnyitni boltját, hiszen így egyszerre több európai országot is elérhet az amerikai bugyinagyhatalom.

Palvin Barbara leghíresebb fehérneműmodellek között
Palvin Barbara leghíresebb fehérneműmodellek között
Palvin Barbara leghíresebb fehérneműmodellek között
Palvin Barbara leghíresebb fehérneműmodellek között

Képek forrása: Victoria's Secret

Olvass tovább

Hozzászólások

semiramis 2012-12-27 15:02

1. edesanyad is valasztott, a libuci is. mindketten szabadon, egyeni motivacioval, a következmenyek meglehetös ismereteben. mi a gondod a valasztasukkal? egyaltalan mi közöd a valasztasukhoz? ugy gondolod, hogy jogod lett volna edesanyadat bugyimodellkedesre kenyszeriteni, csak hogy többet keressen?! mert neked az igy lenne jo?!

 

(az orvosok keresete valoban röhejes, de a palyavalasztasi motivaciohoz - felotehetöleg, remelhetöleg - igen keves köze volt.) 

 

 

 

2. ha a szubjektivitas elismerteseert harcolsz, ne köpd szembe önmagadat: objektiv kijelentes helyett mondd, hogy szerinted/neked nem szep. 

*jinx* 2012-12-27 14:17

Értem és megértem, de erről nem a 'kis libuci' tehet (aki tényleg nem egy nagy szám), ilyen igazságtalan az élet. :(

Frigyesur 2012-12-27 14:12

A szepseg annyira nem szubjektiv, csak az emberek hajlamosak keverni a tetszessel, ami mar erosen az. A szepseg harmonia, az arcvonasok szabalyossaga. Persze fanyalgok mindig lesznek, mintahogy olyanok is, akik mindenkit szepnek neveznek.

 

Annak meg semmi koze a szepseg tenyehez, hogy mennyire indokolatlanul keres sokat, es ahhoz sem, hogy ranezesre mar hulyenek neveznek egy gyonyoru embert. Na ez utobbi mar tenyleg savanyu a szolo ;)

rockcica 2012-12-27 13:56

Hát biztos, de lehet hogy te is, én is bármelyikünk lehetne modell, csak nem olyan körben mozgunk,vagy már túlléptük a 17 éves kort...Amúgy a feje nem rossz, de például ahhoz képest hogy "bugyimodell"nem látom a seggét, bár lehet elég csontos, mert cicije sem sok van.

Torolt_felhasznalo_959153 2012-12-27 13:45

Akkor se azt mondd, hogy nem szép, hanem csak annyit, neked nem tetszik. 

Nem szeretem a spenótot, de nem mondom rá, hogy rossz, csak hogy én nem szeretem.

Tudod, ízlések és pofonok

 

És hogy nem savanyú a szőlő? Na ne már...

Akkor ez mire ez a megjegyzés?

 

"...kiss 18 éves libuciban csak az zavar,hogy emellett a "csillogás",meg gazdagság mellett látom az orvos (!) édesanyámat,aki éjt nappallá téve dolgozik,és még csak álmodni sem mer olyan fizetésről,mint ez a kis magamutogató,aki semmit nem tett le az asztalra,és azzal keres milliókat. "

 

Na ugye hogy ugye?

minous 2012-12-27 13:31

Nem savanyú a szőlő,szerintem egyszerűen csak nem szép :D ezért miért lennék irigy?ez vicces :D

 

minous 2012-12-27 13:29

Küldeném én a barátnőimet,hidd el,de Őket lefoglalja a tanulás ;)
Az egész szépségiparban,meg ebben a kiss 18 éves libuciban csak az zavar,hogy emellett a "csillogás",meg gazdagság mellett látom az orvos (!) édesanyámat,aki éjt nappallá téve dolgozik,és még csak álmodni sem mer olyan fizetésről,mint ez a kis magamutogató,aki semmit nem tett le az asztalra,és azzal keres milliókat.
az meg,hogy a pasik mit akarnak,az ő dolguk,személy szerint nem hiszem,hogy mindenkinek bejön,mert a szépség még mindig szubjektív,és legyen joguk eldönteni már,hogy szerintük ki a szép.és mellesleg nekem is legyen jogom eldönteni,hogy szerintem ki a szép.