Öltözködjünk

Ezt ne viseld, ha kedvezni akarsz a pasidnak!

Vannak dolgok, amiket szeretünk, és akkor is fogjuk szeretni őket, ha a világból kiűzzük vele a férfiakat. Ilyenek az értelmetlen lepcselések telefonon, a plüssállatok, valamint a mackónadrágok.

Ha azt vesszük, hogy a férfiak milyen ruhában szeretnének látni minket, akkor valószínűleg kizárólag szűk farmert viselnénk átlátszó fehér, lehetőleg vizes pólóval, vagy tűsarkú cipőt rövid ruhával. Ez ilyen egyszerű. Szerencsére viszont van szabad akaratunk, és azt veszünk fel, amit csak akarunk. Ha magunknak akarunk tetszeni, akkor pedig bármi belefér; azok a szerkók is, amiket a pasik utálnak.

Ilyen például a divatba egyre nagyobb erővel visszatérő magas derekú nadrág: vannak olyan nők, akiknek jól áll (a nagyon arányos alkatúak), de rajtuk sem szeretik. Az ok, legalábbis az amerikai weboldalak spekulánsai szerint az lehet, hogy a magas derék a mostani felnőtt férfiak gyerekkorában volt divat, így valószínűleg harminc éve az anyjuk viselte ezeket, és most nem szeretné őket egy olyan nőn látni, akivel esetleg le is fog feküdni.

 
Ezt ne viseld, ha kedvezni akarsz a pasidnak!
 
Ezt ne viseld, ha kedvezni akarsz a pasidnak!
 
Ezt ne viseld, ha kedvezni akarsz a pasidnak!

A másik tárgy, ami évek óta kőkemény viták  tárgya, a gladiátorszandál. Kicsit finomabb változatban, mint az eredeti, de még nagyon divatos, és mi szeretjük is: kényelmes, és annyira öltöztet, hogy elég, ha felveszünk hozzá egy atlétát és egy sortot, és már mehetünk is; nem kell hozzá még kiegészítőket keresni. A férfiak viszont utálják. Nem csak simán érdektelennek tartják, mint a balerinákat vagy a tornacipőket, de egyenesen rosszul vannak tőle. Így hát ha a randin nem akarjuk, hogy a férfi agresszívnak és tramplinak tartson minket, mondjunk le a pánthadseregről.

A legfurcsább és legváratlanabb azonban az, hogy a férfiak utálják Rihanna stílusát. Figyelem, nem a nőt utálják, az tetszik nekik, és minden további nélkül csinálnának vele mindenféle mocskos dolgokat. Azonban a rikító haj, a hosszú, hegyes műköröm, az eklektikus és többnyire prostis ruhák neonsminkkel kiverik a biztosítékot a férfiaknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top