Öltözködjünk

A legmenőbb nyári pedikűrök

A lábujjkörmeinket festhetjük klasszikusan, a vörös vagy a rózsaszín valamelyik árnyalatára, vagy vehetünk egy mély levegőt, és kipróbálhatunk valami különlegeset is.

A legmenőbb nyári pedikűrökAz idei pedikűrtrendnek még mindig megfelel a francia lakkozás. Akármilyen abszurdnak is tűnik, hogy szándékosan hagyjuk nőni a lábujjkörmeinket, amíg le nem lógnak a körömágyról, egyre többen viselik. Igazából úgy a legszebb, ha elmegyünk a végsőkig, és műkörmöket tetetünk a lábujjunkra is. Az ápolt látvány fenntartása viszont idő- és pénzigényes, így csak az kezdjen bele, akinek a párja minimum lábfetisiszta.

Akinek ez túlzásnak tűnik, az sincs arra szorítva, hogy unalmas lábujjakat lógasson a Balatonba. Igazából bármilyen színt vagy színeket felkenhetünk, a lényeg, hogy valamennyire harmonizáljanak egymással. A lábujjakon sokkal messzebbre mehetünk, mint a kezünkön, nyáron beleférnek a csiricsáré minták is.

A legmenőbb nyári pedikűrök

 
Az idei nyár pedikűrdivatjában újdonságnak számít a tengerészlakkozás. Ez bármilyen fekete, fehér, kék vagy piros ruhához pazarul mutat, de inkább csak lapos sarkú szandálokhoz. Ha van fél napunk és némi kézügyességünk, akkor előállíthatjuk magunk is, de a többségünknek azért ebben elkél a szakember segítsége. A legmenőbb nyári pedikűrök

A divat természetesen ránk akarja kényszeríteni, hogy aktuális divatszínekkel fessük a lábujjkörmeinket, viszont szerencsére ez nem kötelező. Ha nincs kedvünk vesződni a folyamatos lakkozással, akkor nyugodtan viselhetünk natúr lábujjakat is, csak akkor arra kell nagyon odafigyelnünk, hogy rendszeresen reszeljünk, krémezzünk, polírozzunk, és mondjuk ne viseljünk hatalmas műkörmöket a kezünkön.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top