A legnagyobb melltartóbakik

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A trópusi hőségben megpróbálunk a lehető leglengébben öltözni, arra viszont kínosan ügyelünk, hogy nehogy mellet villantsunk, így aztán egymást érik a nyári melltartóbakik.
2012. 07. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A legnagyobb melltartóbakik1. Pántvillantás

Pánt nélküli ruhához pánt nélküli melltartót kell választani. Ha nagy a melled és nem tart kellően a pánt nélküli fazon, akkor inkább hagyd ki a csőtopokat a gardróbodból. Ezek ugyanis csak akkor igazán csinosak, ha tényleg teljesen fedetlen a mellkas és a váll. Még akkor sem előnyös a melltartópánt-villantás, ha a pánton szuperszép kövek vannak. 

Tipp: A legjobbak a testszínű, pánt nélküli melltartók, azokat ugyanis minden színű ruhához felveheted. Lehetőség szerint olyan fazont válassz, ami belülről egy vékony szilikoncsíkkal van kibélelve, ez ugyanis megakadályozza, hogy lecsússzon. 

 

A legnagyobb melltartóbakik2. Szilikonpánt

Ha VIII. Henrik élne, biztosan nem úszná meg szárazon az, aki feltalálta a szilikonpántot. Annál kiábrándítóbb látvány ugyanis kevés van. Akkor már inkább látszódjon a pánt! A melegben a szilikon ráadásul odaizzad a bőrhöz, ami még tovább rontja a helyzetet. Sem felülre, sem a hátra nem használunk szilikonpántot, mert tényleg nem láthatatlan, bármennyire is ránk akarják erőszakolni a boltban. 

Tipp: Ha nem tudsz megszabadulni a pántodtól, akkor fotózd le magad pánttal majd pánt nélkül, ugyanabban ruhában. Ugye, hogy mennyivel szebb a csupasz váll? Vagy kérdezz meg egy pasit, tuti, hogy egy se lesz, akinek bejön a pánt. A legnagyobb melltartóbakik3. Trikóhoz trikófazont

Nyáron a legtöbben csak felkapnak egy bokszolófazonú trikót, egy kényelmes rövidnadrágot, és már rohannak is. Mi is pont így vagyunk vele. Arra viszont nem árt figyelni, hogy olyan melltartót válasszunk, ami hátul a trikó alatt záródik. A hát ugyanis csak akkor lesz igazán formás, ha a felsőrész hátának az ívét nem töri meg semmi. 

Tipp: Vagy tipikusan ilyen felsőrészekhez kitalált fazont viselj, vagy még egy lehetőség: megpróbálsz beszerezni egy olyan műanyag kapcsot, ami összefogja a hátad közepén a melltartódat. Ha ez sem jön össze, akkor próbálkozz biztostűvel is.

 

 

A legnagyobb melltartóbakik4. Melltartó kontra felsőrész 

Színes pólóhoz nagyjából bármilyen színű melltartót választhatunk, az már régen nem szabály, hogy egyezniük kell az árnyalatoknak. Egyre azonban érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy a melltartó pántja ne legyen vastagabb a trikóénál, mert az nem túl elegáns. 

Tipp: Ha nem kapsz vékony pántos melltartót, vagy a mellméreted nem teszi  lehetővé, hogy olyat hordj, akkor inkább maradj a testszínűnél, az ugyanis a legkevésbé feltűnő megoldás.

 

 

 
A legnagyobb melltartóbakik5. Hátul mélyen dekoltált ruha

Ha a ruhád hátul mélyen dekoltált, akkor speciális melltartóra lesz szükséged. Ezeket hátul keresztben két pánt tartja majdnem a derekadnál, és középen a hasadon tudod őket összekapcsolni. Igen, jól gondolod, nem kényelmesek, de legalább nem látszódnak ki. A legjobban egyébként akkor jársz, ha ilyen ruha alá nem veszel melltartót.

Sokaknak nem is kell hátul dekoltált felsőrész ahhoz, hogy melltartót villantsanak, ők egyszerűen nem találják el a melltartóméretet, túl nagyot választanak, ami csúszkál a hátukon. 

Tipp: Ne véletlenszerűen vegyél melltartót, hanem próbálj fel több  fazont és méretet is!

A legnagyobb melltartóbakik6. Átlátszó szerelés

A boltokat elárasztották az átlátszó ruhák, és sokan a sztároktól lesik el a lehető legnagyobb bakikat. Áttetsző ruha alá mindig illik trikót/kombinét húzni, anélkül ugyanis túlságosan közönséges. Kivételt képez ez alól a strandruha, a fürdőruha ugyanis átlátszódhat. Ha a felsőd nem teljesen áttetsző, de nagyon világos a színe, akkor vegyél testszínű melltartót, ez látszódik ugyanis át a legkevésbé. 

 

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások

ezanick* 2012-07-15 10:32

Imádom ezt a pántnélküli ajánlgatásokat nagymellűeknek külön kihívás :-)

Ha valaki tud olyat, ahol 85 c-d-s ilyet lehet kapni ossze meg velem, ár nem érdekel, akár aranyárban is :-)))  Amúgy találtam már, csak éppen a cimke szerint volt ilyen méret, amúgy kicsi volt :-)

Mint a fürdőruha felső. Ha melltartóból elég a 85 c akkor fürdőruhafelsőből miért nem elég? Még a d-s sem???? 

Elegem van az egységes számozásból.

 

 

feleselek 2012-07-14 22:07

A szél? Hogy jön ez ide?

Torolt_felhasznalo_350957 2012-07-14 20:05

az a disszertáció megérhet egy misét

Torolt_felhasznalo_350957 2012-07-14 20:03

feléd sosem fúj a szél?

feleselek 2012-07-14 19:40

 :D

 

Nekem valaki pont azt mondta, hogy a melltartó tompítja el a mellizmok természetes munkáját és annak lesz lógós csöcse, aki sokat viseli a melltartót. (Általában. Azaz: nem túl nagy mellű, nem várandós, nem szoptató nőkről beszélek.)

Torolt_felhasznalo_330624 2012-07-14 06:38

Ez szuper.

Pár év múlva deréktájon már nem fogják észrevenni, hogy mik is azok ott.

:D :D Bocs, kihagyhatatlan volt. (magát szégyellő szmájli)

Torolt_felhasznalo_330624 2012-07-14 06:36

A rendszám nélkülieket.

Az ikreket.

Ééééérteeeeeeeeed.

 

Ha nem, akkor reggelre kész a disszertációm, amit átnyújtok. (angyalarc)