A legnagyobb melltartóbakik

A trópusi hőségben megpróbálunk a lehető leglengébben öltözni, arra viszont kínosan ügyelünk, hogy nehogy mellet villantsunk, így aztán egymást érik a nyári melltartóbakik.

A legnagyobb melltartóbakik1. Pántvillantás

Pánt nélküli ruhához pánt nélküli melltartót kell választani. Ha nagy a melled és nem tart kellően a pánt nélküli fazon, akkor inkább hagyd ki a csőtopokat a gardróbodból. Ezek ugyanis csak akkor igazán csinosak, ha tényleg teljesen fedetlen a mellkas és a váll. Még akkor sem előnyös a melltartópánt-villantás, ha a pánton szuperszép kövek vannak. 

Tipp: A legjobbak a testszínű, pánt nélküli melltartók, azokat ugyanis minden színű ruhához felveheted. Lehetőség szerint olyan fazont válassz, ami belülről egy vékony szilikoncsíkkal van kibélelve, ez ugyanis megakadályozza, hogy lecsússzon. 

 

A legnagyobb melltartóbakik2. Szilikonpánt

Ha VIII. Henrik élne, biztosan nem úszná meg szárazon az, aki feltalálta a szilikonpántot. Annál kiábrándítóbb látvány ugyanis kevés van. Akkor már inkább látszódjon a pánt! A melegben a szilikon ráadásul odaizzad a bőrhöz, ami még tovább rontja a helyzetet. Sem felülre, sem a hátra nem használunk szilikonpántot, mert tényleg nem láthatatlan, bármennyire is ránk akarják erőszakolni a boltban. 

Tipp: Ha nem tudsz megszabadulni a pántodtól, akkor fotózd le magad pánttal majd pánt nélkül, ugyanabban ruhában. Ugye, hogy mennyivel szebb a csupasz váll? Vagy kérdezz meg egy pasit, tuti, hogy egy se lesz, akinek bejön a pánt. A legnagyobb melltartóbakik3. Trikóhoz trikófazont

Nyáron a legtöbben csak felkapnak egy bokszolófazonú trikót, egy kényelmes rövidnadrágot, és már rohannak is. Mi is pont így vagyunk vele. Arra viszont nem árt figyelni, hogy olyan melltartót válasszunk, ami hátul a trikó alatt záródik. A hát ugyanis csak akkor lesz igazán formás, ha a felsőrész hátának az ívét nem töri meg semmi. 

Tipp: Vagy tipikusan ilyen felsőrészekhez kitalált fazont viselj, vagy még egy lehetőség: megpróbálsz beszerezni egy olyan műanyag kapcsot, ami összefogja a hátad közepén a melltartódat. Ha ez sem jön össze, akkor próbálkozz biztostűvel is.

 

 

A legnagyobb melltartóbakik4. Melltartó kontra felsőrész 

Színes pólóhoz nagyjából bármilyen színű melltartót választhatunk, az már régen nem szabály, hogy egyezniük kell az árnyalatoknak. Egyre azonban érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy a melltartó pántja ne legyen vastagabb a trikóénál, mert az nem túl elegáns. 

Tipp: Ha nem kapsz vékony pántos melltartót, vagy a mellméreted nem teszi  lehetővé, hogy olyat hordj, akkor inkább maradj a testszínűnél, az ugyanis a legkevésbé feltűnő megoldás.

 

 

 
A legnagyobb melltartóbakik5. Hátul mélyen dekoltált ruha

Ha a ruhád hátul mélyen dekoltált, akkor speciális melltartóra lesz szükséged. Ezeket hátul keresztben két pánt tartja majdnem a derekadnál, és középen a hasadon tudod őket összekapcsolni. Igen, jól gondolod, nem kényelmesek, de legalább nem látszódnak ki. A legjobban egyébként akkor jársz, ha ilyen ruha alá nem veszel melltartót.

Sokaknak nem is kell hátul dekoltált felsőrész ahhoz, hogy melltartót villantsanak, ők egyszerűen nem találják el a melltartóméretet, túl nagyot választanak, ami csúszkál a hátukon. 

Tipp: Ne véletlenszerűen vegyél melltartót, hanem próbálj fel több  fazont és méretet is!

A legnagyobb melltartóbakik6. Átlátszó szerelés

A boltokat elárasztották az átlátszó ruhák, és sokan a sztároktól lesik el a lehető legnagyobb bakikat. Áttetsző ruha alá mindig illik trikót/kombinét húzni, anélkül ugyanis túlságosan közönséges. Kivételt képez ez alól a strandruha, a fürdőruha ugyanis átlátszódhat. Ha a felsőd nem teljesen áttetsző, de nagyon világos a színe, akkor vegyél testszínű melltartót, ez látszódik ugyanis át a legkevésbé. 

 

 

 

 

Címkék: melltartó, trend, baki, nyár

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

klecsi 2012-07-12 18:27

Nekem még a testhez simuló felső csipkés melltartóval gáz, olyan mintha rücskös lenne a mell.

KN18 2012-07-12 18:17

Ne feledkezzünk meg a fölragasztható melltartókról sem!

 

http://www.egeszsegaruhaz.hu/termek/un_bra_-_latha tatlan_szilikonos_push_up_melltarto.html

 

Még néhány hasznos dolog,  

 

http://www.divatneked.hu/?oldal=2&kat=11

 

 

pihe** 2012-07-12 18:08

fúj de ronda tüdőszínű háttérre rajzolták :))

 

sze rintem a testszínű fehérnemű ritka ízléstelen, olyan mintha nem lenne, aztán meg mégis.. drappszín. rémes:D

 

szerintem nem vagyok attól igénytelen, hogy a narancssárga ruhámat fekete csipkés melltartóval hordom, néha kivillan a vállpántja, ha lehajolok akkor a fekete csipke látszik, szerintem szép:))

 

a világos és áttetsző blúzokhoz meg fehér csipkés, nekem tetszik :) mondjuk formás és csinos vagyok természetesen, egyáltalán se nem kihívó, se nem közönséges, se nem ronda :)

 

egész jól viselem hogy kin mi van, nem különösebben izgatom magam, de a rongyos vagy szilikonpántra azért felkapom a fejem :))) 

 

 

Rugove 2012-07-12 17:55

nameg pantnelkuli testszinu melltarto.

 

Vegre egy jo cikk.

Remelem sokan olvassak!

HataMari 2012-07-12 17:50

Megoldas minden esetre: testszinu melltarto

es meg a testszinu melltarto

nomeg a testszinu melltarto

de el ne felejtsuk meg vegso megoldaskent a testszinu melltartot!!

TiaMaria 2012-07-12 17:42

egyetértek, de ez már régi téma, sokszor, sok helyen megírták már.

 

 

csőtop: pánt nélküli melltartó kell alá,  de ha két rossz közül kell választani, akkor még mindig inkább a szilikonpántra szavazok mint a melltartópántra, kivéve ha színben azonos mint a felső.

 

 

 

 

rengeteg nő öltözik így (igénytelenül)  és mégis rengeteg   (ezek szerint igénytelen  :D)  férfit izgat egy kilátszó, átlátszó melltartó    XDXDXD 

sanyi100 2012-07-12 17:20

Ezek tényleg mind borzasztóan néznek ki, mégis rengeteg igénytelen nő így öltözik.

Nők Lapja Cafe 2012-07-12 17:20

A trópusi hőségben megpróbálunk a lehető leglengébben öltözni, arra viszont kínosan ügyelünk, hogy nehogy mellet villantsunk, így aztán egymást érik a nyári melltartóbakik.

Nők Lapja Café: A legnagyobb melltartóbakik

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>