Öltözködjünk

A sztárok kedvenc szandálja

Repülőtérre vagy filmbemutatóra, mindegy! Charlize Theron, Kim Kardashian és még sokan mások ugyanolyan bokapántos szandálban tipegnek. Nézd meg, kinek áll a legjobban!
A sztárok kedvenc szandálja

Nagyestélyihez vagy farmerhez, feketében vagy fehérben, teljesen mindegy. A sztárok most egy több mint 1000 dolláros, vagyis nagyjából 250 ezer forintos Givenchy szandálért vannak oda. És lássuk be, tényleg nagyon gusztusos a bokapántos, kecses sarkú, letisztult darab.

Ha te is szeretnél ehhez hasonló szandált viselni, néhány aranyszabályt érdemes betartani. Ami talán a legfontosabb, hogy – mivel ez a szandál a lábfejünk kerete – tökéletes legyen a pedikűrünk, szépen ápolt körmök és láb nélkül hiába imádni való a szandálunk. Ha vastag a bokád, inkább válassz másik szandált, mert ez a szandi kifejezetten a karcsú bokáknak kedvez. Ha pedig alacsony vagy, akkor se félj felvenni egy ilyen magas sarkú bokapántos szandált, csak hozzá feltétlenül miniszoknyát válassz – szigorúan térd felettit!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top