Öltözködjünk

Lagerfeld macskája bevonul a divattörténetbe is

Kaiser Karl kilenc hónapos cicája nagyobb luxusban él, mint a legtöbb hollywoodi sztár csemetéje. A tervező nemcsak elvakultan kényezteti állatát, de állítólag Chanel táskát is fog neki szentelni.
Karl Lagerfeld hóbortos ember. Azért nem mondjuk rá, hogy öregember, mert bár az, ez nem tartozik a jellemző tulajdonságai közé. A sznobizmusáról közismert polihisztor egyszer azt nyilatkozta, hogy húsz éve nem szexelt; és már azt is vagy tíz éve mondta. Ennek és egyéb nem elhanyagolható tényezőknek köszönhetően a mesternek nincsen gyereke. Beszerzett viszont egy macskát, és ahogyan a repeső szülők az első gyereküket, kényezteti a macskáját. Ehhez persze mind az eszköztára, mind a fantáziája jóval nagyobb, mint az átlagszülőnek.
Lagerfeld macskája bevonul a divattörténetbe is
 
Nem elég, hogy a cicának két szolgálója van, akik kifestik a karmait, saját Ipaddel és Twitter-csatornával rendelkezik, Chanel ruhákon alszik, és a gazdi is csak kesztyűvel nyúl hozzá, ő most még táskát is fog szentelni neki. Choupette, merthogy így hívják a német mester francia kedvencét, úgy fog bevonulni a történelembe, hogy a Chanel-mániás celebek büszkén fogják lóbálni a táskát, mely a tervező – macskabefogadás előtt legalábbis – tévedhetetlennek bizonyuló géniuszát számításba véve, sem nem szőrös, sem nem cuki, cserébe viszont nagyon szép és nagyon drága lesz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top