Újra itt a szoknyanadrág!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
...Vagy a nadrágszonya, ha úgy tetszik. Gyermekkori ruhatárunk állandó és kínos darabja most szexis-dámás stílusban ütötte fel a fejét a kifutókon.

A szoknyanadrág azért trükkös ruhadarab, mert azt hinnénk, hogy ötvözi a nadrág és a szoknya előnyeit, de sajnos ez igazából a hátrányaira éppúgy igaz. Annak ellenére, hogy szoknya, nézhet ki benne ostobán a fenekünk, és annak ellenére, hogy nadrág, beakadhat a kerékpár küllői közé. Szóval köszönjük szépen, Marc Jacobs és Celine.

Újra itt a szoknyanadrág!

 

Na de hogyan lehet ezt a háromnegyedes, bő fazont úgy viselni, hogy szexi legyen és ne nevetséges? A küldetés nem lehetetlen, de  elég nagy kihívás. Először is nem árt, ha magasak vagyunk hozzá, mert a 170 cm alatti nők úgy néznek ki a térd alá érő fazonokban, mintha rövidnadrágot húztak volna, ami túl hosszú. Ha alacsonyak vagyunk, nézzünk ki magunkat más őrült trendet, úgyis lesz elég belőle őszre. 

A kacifántos hossz miatt ezeket az úgynevezett gaucho (19. századi jenki cowboyok) gatyákat soha, semmilyen körülmények között ne viseljük lapos talpú cipővel, különben jó esetben cowboynak fogunk kinézni, rossz esetben azt fogják gondolni rólunk, hogy a Vöröskereszthez járunk ruhát lopni magunknak.

A lényeg, hogy látszódjon, hogy a szoknyanadrág szándékos választás volt és nem pillanatnyi elmezavar. Ezt úgy érhetjük el, ha harmonizáló darabokat viselünk hozzá, ami más ötlet híján egy egyszerű fehér ing is lehet, vagy akár egy zakó; emellett pedig feltétlenül sminkeljünk. Ha a cipőt és a rúzst eltaláltuk, a férfiak is meg fogják bocsátani nekünk a szoknyanadrágot.

 

Olvass tovább

Hozzászólások

dobkrisztina 2012-07-10 12:26

Köszike!

Gondolom olyan emberke írt cikket, aki sosem látott igazi nadrágszoknyát!

Dnanga 2012-07-08 18:56

Nekem van egy gézanyagból törökös mintával, földig érő. Ha állok, úgy néz ki mint egy hosszú szoknya és csak akkor látszik hogy nadrág, ha lépek. Kifejezetten kedvelem, és már vagy tíz éve megvan. Szóval a divatot nem nagyon követem.:D

S. 2012-07-08 17:47

Nem szép, de legalább ronda.

Daisy48 2012-07-08 17:46

Nekem is volt elég sok nadrágszoknyám. Nagyon szerettem, kényelmes, kellemes viselet volt. Hosszú és rövid fazonban is lehet hordani és lapos cipővel is. A jó nadrágszoknyának olyan a szabása hogy nem látni hogy nadrág.

Egyébként nagyon könnyű nyári anyagból most is van és hordom is évek óta.

KN18 2012-07-08 17:44

Így van pontosan azért nadrágszoknya.

 

 Kifejezettan szoknya hatása van, és csak akkor fedi fel valódi mivoltát ha megy benne az ember lánya!

Torolt_felhasznalo_567762 2012-07-08 17:16

Ezek nadrágszoknyák?! Mindössze bő gatyák. Egy nadrágszoknya nem árulkodik a nadrágságáról. Nekem van, térd alá érő, de mini változat is. Mivel kifejezetten nadrágot nem veszek fel, ezekkel helyettesítem. Lapos cipővel, körömcipővel, bármivel hordható.

zimmezumma 2012-07-08 16:27

Nekem is olyan nadrágszoknyám volt, amiről nem lehetett megállapítani, hogy nadrág:) Imádtam. 

 

A képeken bőszárú rövidnadrágok vannak....