Öltözködjünk

Újra itt a szoknyanadrág!

...Vagy a nadrágszonya, ha úgy tetszik. Gyermekkori ruhatárunk állandó és kínos darabja most szexis-dámás stílusban ütötte fel a fejét a kifutókon.

A szoknyanadrág azért trükkös ruhadarab, mert azt hinnénk, hogy ötvözi a nadrág és a szoknya előnyeit, de sajnos ez igazából a hátrányaira éppúgy igaz. Annak ellenére, hogy szoknya, nézhet ki benne ostobán a fenekünk, és annak ellenére, hogy nadrág, beakadhat a kerékpár küllői közé. Szóval köszönjük szépen, Marc Jacobs és Celine.

Újra itt a szoknyanadrág!

 

Na de hogyan lehet ezt a háromnegyedes, bő fazont úgy viselni, hogy szexi legyen és ne nevetséges? A küldetés nem lehetetlen, de  elég nagy kihívás. Először is nem árt, ha magasak vagyunk hozzá, mert a 170 cm alatti nők úgy néznek ki a térd alá érő fazonokban, mintha rövidnadrágot húztak volna, ami túl hosszú. Ha alacsonyak vagyunk, nézzünk ki magunkat más őrült trendet, úgyis lesz elég belőle őszre. 

A kacifántos hossz miatt ezeket az úgynevezett gaucho (19. századi jenki cowboyok) gatyákat soha, semmilyen körülmények között ne viseljük lapos talpú cipővel, különben jó esetben cowboynak fogunk kinézni, rossz esetben azt fogják gondolni rólunk, hogy a Vöröskereszthez járunk ruhát lopni magunknak.

A lényeg, hogy látszódjon, hogy a szoknyanadrág szándékos választás volt és nem pillanatnyi elmezavar. Ezt úgy érhetjük el, ha harmonizáló darabokat viselünk hozzá, ami más ötlet híján egy egyszerű fehér ing is lehet, vagy akár egy zakó; emellett pedig feltétlenül sminkeljünk. Ha a cipőt és a rúzst eltaláltuk, a férfiak is meg fogják bocsátani nekünk a szoknyanadrágot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top