Ilyen bikinit viselj, ha nagy a melled!

A nagy mell a legtöbb élethelyzetben előnyös dolog. Kivételt képeznek ez alól azok a momentumok, amikor döntenünk kell, hogy a strandlabdát kapjuk-e el, vagy a mellünket, hogy ne csússzon le róla a melltartó. A dilemma megoldása egy jó bikinifelső lehet. Szétnéztünk.
Címkék: mell, bikini

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_379840 2012-07-04 08:32

Azok a cérnaszál pántok cicikhez valók, nem mellekhez.

csuhásné 2012-07-04 08:01

Hasonló gonddal küszködök. Hosszú évek óta ez nyaranta szinte fóbia már számomra. Most már kizárólag egyetlen helyen vagyok hajlandó előfordulni melltartó ill. bikini ügyben és ez a triumph. Még így is kb. a 20. fazon lesz jó.

Igen, szerintem is a 7, 10 a lehet befutó a cikkben szereplő minták közül.

Megnyugtató, hogy ez nem csak nekem ekkora probléma.....

Én tegnap a 7-es hasonló stílusút választottam...kényelmes, tart és ami fő, nem esik ki belőle a töltelék...:-) 

*angyalka* 2012-07-04 07:53

Nem értem, hogy miért nem lehet hús-vér nőknek tervezni ill. nekik cikket írni, pedig lenne kereslet. Az ember lánya lejárhatja a lábát, hogy valami normális darabot találjon, ami formál és tart. Sok felsőnél az a baj, hogy hiába jó lenne a méret, de mondjuk az csak megcsinált melleken mutatna jól, nem tart. Évek óta kutatom a tökéletes tankini felsőt kerül amibe kerül alapon, de hiába. Az eddigi legjobbak turiból kerültek elő, de hasonlót nem találok az üzletekben, rendelni pedig nem szeretnék, mert fel akarom próbálni, mielőtt megveszem.

 

A cikkben felsoroltak közül az 5., szerintem az a fazon, amit nagyobb melleknél felvenni sem szabad, vagyis amiket én próbáltam, azok mind szörnyűek voltak, ez biztosan jól mutat egy kisebb vagy megcsinált mellen, de egy természetes C-D kosarúnál?!?!

A 7. és 10., amivel lehet valamit kezdeni, szerintem.

Zemanek 2012-07-04 07:36

Ezekből ami talán jó nagy mellre az a 7-es meg a 10es, bár az is necces, a többi pont nem. Gratula a reklám cikkhez.

ÁgicaT 2012-07-04 06:13

Az első határeset.

A másodiknak olyan vékony pántja van, hogy épp csak dísz.... persze, nem azon kell legyen a legnagyobb súly, de az igazán nagy mellre készült melltartóknak nem spagettipántja van.

A harmadikból még ez a normál méretű cici is majdnem kikandikál.

A negyedik majdnem minden fazonún jól mutat - kivéve a nagy melleket. Bár napozni pont jó, de strandlabdáért ebben sem szabad ugrálni. Mitöbb a gyerekhez és a táskához se hajoljon le az ember lánya, mert hopp-kész a látványosság.

Az ötödik nyakbaakasztós is csak C-D kosárig ESETLEG, különben úgy fogja érezni az ember lánya/asszonya, mintha le akarná fejezni a saját fürdőruhája.

A hatosban szerintem bárki tud úgy kinézni, mint a húsévti kötözött sonka. És a mellrésze nevetségesen keskeny.

A hetes közelít. Második ránézésre egész jó (a színei nem az én világom, de most a fazonról van szó asszem).

A nyolcas álom kell nekem! Bár azért a próbafülkében ugrálnék-hajolnék néhányat, mert ránézésre középen nekem nem túl fix.

A kilences... hagyjuk... kismellre nagy, közepesre OK, a nagyról lecsúszik labdázás-hajolgatás közben.

A tizes viszont fazonban telitalálat nagy mellekre!

 

Szóval 10-ből 3, ami elképzelhető nagy mellekre. Asszem mégis jobb volt, amikor előbb megkérdezték a közönséget, aztán írtak cikket az iskolások, mert úgy kevesebb hülyeség volt benne.....

hus 2012-07-04 05:20

Az a lyukas, az nem rossz, mert igy nem eri meglepetes az esetleges nezoket egy labdajatek kozben.

Az egyreszesben kenyelmes labdazni es az ocean hullamzasa sem okoz problemat. 

lagi11 2012-07-04 04:50

Már megint !!!!!! Pár napja anorexiás deszkákon mutattak be duci hölgyeknek fürdőruhát, most meg lapos csitriken bikini felsőket telt keblű hölgyek számára.... felháborító! Kinek az ötlete ez a baromság ???? mi jöhet még????

Nők Lapja Cafe 2012-07-04 04:50

A nagy mell a legtöbb élethelyzetben előnyös dolog. Kivételt képeznek ez alól azok a momentumok, mikor döntenünk kell, hogy a strandlabdát kapjuk-e el, vagy a mellünket, hogy ne csússzon le róla a melltartó. A dilemma megoldása egy jó bikinifelső lehet. Szétnéztünk.

Nők Lapja Café: Ilyen bikinit viselj, ha nagy a melled!

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>