nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ilyen bikinit viselj, ha nagy a melled!

A nagy mell a legtöbb élethelyzetben előnyös dolog. Kivételt képeznek ez alól azok a momentumok, amikor döntenünk kell, hogy a strandlabdát kapjuk-e el, vagy a mellünket, hogy ne csússzon le róla a melltartó. A dilemma megoldása egy jó bikinifelső lehet. Szétnéztünk.
Kessel Kriszta
f Ajánlom
10 Fotó megtekintése

Fürdőruhák nagy mellű nőknek!

Nem tudjuk pontosan, mi van ezen a felsőn, de szép; és ebből a fazonból biztosan nem esik ki a mellünk. Wallis
Még több +
Az előzőhöz hasonló fazonú és hangulatú darab, de kicsit nagyobb betekintést nyújt a dekoltázsba, ami ugye sosem árthat. Asos.com
Még több +
Ez a vidám sárga darab a kerek melleken azt az asszociációt keltheti, hogy magát a napot látjuk. A vastag vállpántok nem engedik elmozdulni a szépen felpolcolt melleket. Asos
Még több +
A H&M bikinifelsője minden méretben és majdnem minden létező színben kapható. Ha elég szoros az alsó pánt, akkor majdnem minden fazonú felsőtesten jól mutat.
Még több +
A JCrew, Michelle Obama kedvenc márkája, és mostantól hozzánk is szállítanak. Ennek örömére javasoljuk mellben erősebb nőtársainknak ezt az elegáns, szürke középpántos bikinit.
Még több +
Ez az alakformáló egyberészes előnyösen formálja az egész testet. Puha, szivacsos kosarai tartást adnak és kényelmesek. A vállpántok addig variálhatók a háton, míg a mellek a megfelelő pozícióba nem kerülnek.
Még több +
A Promod felsője eltakarja az egész mellkast; dekoltázsa kis mellű nőknek csak akkor lehet ebben a darabban, ha a csuklójukon viselik, nagy mellűeknek viszont felettébb előnyös.
Még több +
Ez a fekete Triumph darab attól függően öreges vagy szexis, hogy milyen tekintetet viselünk hozzá. A szabását viszont nem érheti rossz szó: hiperbiztonságos nagy mellekre.
Még több +
Minél nagyobb a mellünk, annál kevésbé valószínű, hogy a pedofilok a kis masnira kattannak rá. A Zara gondolt a nagy mellű nőkre is.
Még több +
A kilencvenes évek kanapéinak mintáját agresszíven idéző bikini szabása végtelenül előnyös, és szerencsére más színösszeállításokban is kapható. Bravissima
Még több +
Megosztás Facebookon