Öltözködjünk

Így viseld a derékfodrot!

Az idén a derékfodor az egyetlen szinte megkerülhetetlen trend. Ha jól viseljük, darázsderekú dámák leszünk tőle.

A derékfodor minden elképzelhető ruhadarabon megjelent a tavaszi–nyári kollekciókban és egy darabig maradni is fog, így nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy hogyan is viseljük.

Így viseld a derékfodrot!

 

A legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás egy derékfodorral ellátott blézert beszerezni. Ha jól van szabva, akkor azonnal olyan áramvonalasak leszünk tőle, mintha legalább egy hónapig gyúrtunk és diétáztunk volna egyszerre.  Ehhez ceruzanadrágot, nagyon szűk, vagy a derékfodorral formában is harmonizáló bő, rövid szoknyát viselnénk.

A derékfodros felsők is nagyon helyesek, feltéve, hogy hozzá illő alsóval viseljük őket. Ha a fodor a derék felső részén helyezkedik el, akkor eltakar egy kis pocakot, viszont szép kerek hátsó szükségeltetik hozzá, ha pedig a derék alján lifeg, akkor egy alapvetően egyenes és vékony felsőtesttel tehet csodát olyan módon, hogy kerek csípő illúzióját kelti.

Így viseld a derékfodrot!

A fodrot természetesen a ceruzaszoknyákra is rávarrják. Ez azonnal levesz vagy öt centit a derékbőségből, viszont arra nem árt odafigyelni, hogy ezt az öt centit a hátsófelünkhöz fogja hozzátenni, így csak akkor viseljük, ha ezt nem bánjuk. A szoknya hossza szinte mindegy, de ha térdnél hosszabb, akkor feltétlenül vegyünk hozzá magassarkút. Ehhez a fazonhoz nem kell variálni pántos szandálokkal, egyszerű cipővel a legszebb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top