Öltözködjünk

Hordj fagyiszínt!

A natúr és a púderszínek az elmúlt szezonban már divatosak voltak, most csatlakozott hozzájuk az összes fagyiszín is.

A legnagyobb hibát akkor követhetjük el, ha trendi gyerekszobának öltözünk, vagyis ha a fagyiszínű szettünk mellé semmilyen más, hangsúlyos árnyalatot nem választunk. Ezért fontos megtanulni, hogy ilyen halvány, romantikus színek mellett nyugodtan hordjunk erősebb árnyalatokat.

Sárga 

Sokan félnek a sárgától, mert túl hivalkodónak tartják, esetleg nehezen kombinálják más színekkel. Pedig azok közé a színek közé tartozik, amelyet bármilyen korban lehet és kell is hordani. Sokan 50 év felett elfelejtenek színeket hordani, és ez 60 felé még jellemzőbb lesz, pedig gondoljunk csak II. Erzsébet királynőre, aki előszeretettel parádézik sárgában. És milyen jól teszi!

Milyen színnel hordd? 

Aki nem túl bátor, az maradjon a fekete-fehér-szürke kiegészítőknél, ami ugyan unalmas, de legalább nem lehet vele hibázni. Aki egy kicsit bátrabb, az válasszon sárga szettje mellé pisztácia- vagy mentazöldet.  Aki pedig igazán bátor, az megkockáztatja a lilát, esetleg a narancsot, ami elsőre talán  furcsa lesz, de tényleg működik. 

Hordj fagyiszínt!

 

Rózsaszín

A sárgával ellentétben ezt a színt már óvatosabban kell hordani, 50 felett érdemes megfontolni, hogy a teljes szettünk legyen babarózsaszín, vagy csak egy-két kiegészítő. Lehet, hogy elég lesz egy halvány rózsaszín cipő és egy körömlakk, a szett többi színe pedig lehet valami kevésbé kislányos szín. Arra is érdemes figyelni, hogy akinek nagyon halvány a bőre, az jobb, ha nem próbálkozik smink nélkül. 

Milyen színnel hordd?

Aki félős, az a szürke bármelyik árnyalatát hordhatja mellé, vagy akár sötétkékkel is próbálkozhat. Aki viszont be meri vállalni, az a rózsaszín ruhája mellé húzzon sárga kiegészítőket, elsőre talán furcsa, de az összhatás nem rossz. A sárga mellett a sötétzöld is jó megoldás lehet, de akkor kötelező mellé a színben hozzáillő szemhéjtus. 

Hordj fagyiszínt!

Zöldeskék

Ha valami igazán trendi idén nyáron, akkor az a zöldeskék összes variációja, a mentától elkezdve a pisztácián át jöhet bármi. Egyre kell vigyázni: nem szabad túlzásba vinni. Mindenképpen érdemes valamilyen más színnel keverni, különben pont úgy fogunk festeni, mint egy menő műtős. Csakúgy, mint a rózsaszínnél, itt is érdemes végiggondolni, hogy bevállalunk-e egy ilyen színű ruhát, vagy megállunk a kiegészítőknél. 

Milyen színnel hordd?

Szürkével és fehérrel nem nagy vagányságra vall, de legalább jól mutat velük. Lazaccal és korallal pedig csak az próbálkozzon, aki nem fél a merész párosításoktól, és ugye nem kell mondani, hogy kötelező a színben hozzáillő rúzs vagy körömlakk.

Hordj fagyiszínt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top