Öltözködjünk

Az idei év három legnépszerűbb esküvői ruhája

Az idei év legszebb és legnépszerűbb esküvői ruhái lesznek azok a darabok, amelyeket egy vezető amerikai divattervező ajánlott a hamarosan házasodó gigasztároknak. Nézd meg a három legmenőbb menyasszonyi ruhát!

Randy Fenoli az esküvők és az esküvői ruhák koronázatlan királya az Egyesült Államokban. Könyvet írt a tökéletes ruha kiválasztásáról, saját tévéműsorban oktatja a házasulandó nőket, hogyan legyenek ötcsillagos menyasszonyok, és persze ruhát is tervez, ha úgy hozza a sors. Randy most a People magazinnak mutatta meg azt a három menyasszonyi ruhát, amit a hamarosan oltár elé álló Jessica Bielre, Angelina Jolie-ra és Keira Knightley-ra adna. Íme, a három legnépszerűbb esküvői viselet 2012-ből!

Jessica Biel
Alul több méter tüll adja meg a ruha habos-babos kinézetet, így a hatalmas abroncstól is megszabadulhat az ara. A felső rész selyem és szatén anyagból készült, amit kristálykövek díszítenek. „Ez a kristályos konfettieső a ruhán nemcsak modern, de meghökkentő és egyszerűen gyönyörű” – mondja a ruhát kiválasztó Randy, aki mindenképpen ezt adná a nagy napon Justin Timberlake barátnőjére.

fotó: People
Fotó: People

Angelina Jolie
Milyen ruhát viseljen az esküvőjén egy nő, akinek már van hat gyereke, nyolc éve él együtt a párjával, és korábban volt már férjnél? A divatguru szerint Jolie-nak mindenképpen egy finom esésű selyemruhát kell választania, sok csipkével. Mivel Angelina előszeretettel villant combot, ezért az esküvői ruhája lehetne mellnél mélyen dekoltált, így legalább a sajtónak is lenne miről beszélnie. „Ez a darab nemcsak Angelina gondoskodó énjét tükrözi, de azt is, hogy bizony benne is ott van még a dög” – ecsetelte az esküvői ruhák ásza. Lakatos Márk egészen más ruhát képzelt el Jolie-nak! Itt megtudhatod, milyet!

fotó: People
Fotó: People


Keira Knightley

Keira képviseli azokat a nőket, akiknek nem könnyű megtalálni a tökéletes ruhát, ugyanis igen magas elvárásaik vannak. Sokszor talán lehetetlenek is. „Mindenképpen egy A vonalú ruhát választanék neki. Lágy esésű alsó résszel, ami úgy mozog, mint egy harang. Ez egy nőies és romantikus ruha, leginkább kerti ceremóniához tudom elképzelni” – indokolta választását a szakértő.

fotó: People
Fotó: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top