Öltözködjünk

Bringásoknak szól a vasárnapi WAMP

Városi bringások vásárolhatnak olcsóbban a cikk alján található kuponnak köszönhetően. Mi ott leszünk a vasárnap WAMP-on, és te?

A WAMP Design Vásár a nyári hónapokban Budapesten az Erzsébet téri sétányon várja a design és gasztronómia rajongóit. Június 10-én 11.00–19.00 óra között több mint száz tervező tárgyaiból válogathasz, s jó néhány olyan alkotó is ott lesz, akiknek munkáival még nem találkozhattál a designvásáron. Szokás szerint helyet kap a gasztroszekció, ahol kézműves lekvárok, sajtok, sonkák és fűszerek kaphatók, sőt ott lesznek a Boutique Bar mixerei, akik rafinált koktélokkal készülnek.

 
Bringásoknak szól a vasárnapi WAMP
 
Bringásoknak szól a vasárnapi WAMP
 
Bringásoknak szól a vasárnapi WAMP

A hónap designere az UrbanLegend – ami valójában egyenlő a márka mögött álló Geréby Zsófival – városi bicikliseknek, lányoknak és fiúknak, hölgyeknek és uraknak készít utcai viseletre szánt játékos, kedves, részletgazdag, izgalmas ruhadarabokat. Bringásöltözékei nemcsak jól néznek ki, hanem még profik is: sportruházati termékek technológiájával és anyagával készülnek. „Sok éve biciklizem a városban, ami alatt rádöbbentem, hogy valójában nincs megfelelő ruházat azoknak, akik biciklivel közlekednek.”

Az UrbanLegend profi kiképzésű, kényelmes, utcán is hordható ruházatot kínál, s a teljes nyári kollekció a júniusi WAMP-on mutatkozik be.

Bringásoknak szól a vasárnapi WAMP

A WAMP Spájz a Gourmet Fesztivál alkalmából jelentkezik ismét. Június 8–10. között a Millenárison közel húsz, kézműves élelmiszereket kínáló márka vesz részt, amelyek kiváló alapanyagok felhasználásával készülő különlegességekkel várnak mindenkit. A WAMP Spájz a fesztiválon különleges installációval jelentkezik, s a kínálatban csokoládék, lekvárok, mézek, olívaolajok, sajtok, teák, friss gyümölcslevek és különleges friss fűszerek kelletik majd magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top