Öltözködjünk

Katalin hercegné miatt a gyephoki-felszerelés is jobban fogy

Az angol nők mindenben utánozni akarják a hercegnét.

Katalin hercegné miatt még a gyephoki-felszerelés is jobban fogy Azon már meg sem lepődünk, ha azt halljuk, hogy Nagy-Britanniában órák alatt elkapkodják az üzletekből az olyan ruhákat és cipőket, amilyenekben Katalin hercegné mutatkozik.

Katalin azonban nemrégiben a staffordi olimpiai parkban a női gyeplabda-válogatott edzésén tett látogatást és maga is beszállt egy kicsit játszani. A Daily Mail beszámolója szerint ennek hatására az azóta eltelt napokban két és félszeresére nőtt a kereslet a szigetország sportáruházaiban a gyeplabda-felszerelések iránt.

Úgy tűnik tehát, hogy az elszánt rajongók nem csupán a hercegné öltözködési stílusát igyekeznek utánozni, hanem gyakorlatilag bármire vevők, ami Katalinnal kapcsolatba hozható. Már csak az a kérdés, hogy a sportot is olyan nagy elánnal fogják-e űzni, ahogy a felszerelést megvették hozzá, esetleg csak ereklyeként őrizgetik majd a polcon az ütőt és a labdát, hogy lám, ilyet vett kezébe a hercegné is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top