Kate Winsletnek jót tett az idő múlása

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A színésznő 36 évesen nagyságrendekkel jobban néz ki, mint másfél évtizeddel ezelőtt.
2012. 03. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bár az 1995-ös Értelem és érzelem, majd pedig az 1997-ben bemutatott Titanic meghozta a világhírnevet az akkor húszas évei elején járó brit színésznőnek, Kate Winsletet mégsem sorolták soha a filmvilág „jó csajai” közé. Rengeteget kritizálták nőiesen telt alkata, valamint gyakori divatbakijai miatt.

1996
1996
 
1998
1998
 

Jól tette, hogy nem állt be a hollywoodi egyen-nádszálkisasszonyok közé, a stílusa azonban – a kilencvenes években kötelező barna rúzson innen és túl – rengeteget változott az elmúlt másfél évtizedben. Méghozzá előnyére. Tipikus példája annak, amikor valakinek csak jót tesz az idő múlása.

2002
2002
 
2004
2004
 

Az egykor valóban iszonyatosan öltözködő, bájos, ugyanakkor kissé önbizalom-hiányosnak tűnő fiatal lány az évek során nőként és művészként is egyre inkább kiteljesedett, beérett, mindeközben azonban végig megőrizte természetességét.

2007
2007
 
2008
2008
 

Nyíltan ellenzi a plasztikai beavatkozásokat, olyannyira, hogy tavaly nyáron plasztikaellenes ligát alapított. „Soha nem fogok plasztikáztatni. Ez ellentmond az erkölcsi értékrendemnek, annak, ahogy a szüleim neveltek, és amit a természetes szépségről gondolok. Színésznő vagyok, és nem szeretném elveszíteni az arcmimikámat” – szögezte le akkor akkor a The Daily Telegraphnak.

2009
2009
 
2012
2012
 
 Képek: Huffington Post / Northfoto


Kedden mutatták be Londonban a Titanic 3D változatát, és a premieren Winslet a következőket nyilatkozta a Stylelist magazinnak: „Nagyon furcsa, mert az egész 15 éve volt, és nem is tudom, a mából nézve valahogy idegen már mindaz, ami akkoriban történt az életemben, és ahogy akkor éreztem magam. Leginkább egy távoli emléknek tűnik, amit furcsa lesz újraélni. Fogalmam sincs, milyen lesz megtapasztalni, de biztosan érdekes. Rengeteg a tizenéves lány és fiú, akik talán még nem is látták a filmet, akik lehet, hogy épp egy randevú éjszakáján fogantak, azt követően, hogy a szüleik megnézték a Titanicot. Isten tudja. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen új generáció fogja megismerni a filmet, és ez fantasztikus. Lenyűgöző lesz saját magamat is 3D-ben megnézni, ugyanis még sohasem láttam így magam.”

Szerinted Kate Winslet jó csaj? 

Olvass tovább

Hozzászólások