Öltözködjünk

Megtalálták a tökéletes ruhát

Victoria Beckham pink ruhája a tökéletes örök darab. Legalábbis egy friss felmérés szerint…

Beckhamné ruháját örökre megtartanák a nőkAz egyik brit áruházlánc megbízásából készült felmérésben arról kérdezték a nőket, hogyan is néz ki az a ruha, melyet sohasem selejteznének ki a ruhatárukból, még akkor sem, ha hivatalosan kimegy a divatból.

Az eredmények értelmében az örök darab egy jó minőségű, rugalmas anyagból készült, rövid ujjú, konzervatív nyakkivágású, testre simuló, térd fölé érő ruha, amit mosógépben is lehet mosni. A színe meglepő módon nem fekete vagy valamilyen semleges pasztell, hanem élénk és feltűnő. A leírásnak teljesen megfelel például Victoria Beckham pink színű Roland Mouret ruhája, melyben 2007 nyarán imbolygott a Los Angeles Galaxy futballstadionjának zöld gyepén, ahová férjét kísérte el egy sajtótájékoztatóra. 

A felmérésben megkérdezettek 93 százaléka egyébként szentül hisz abban, hogy meg lehet találni a tökéletes ruhát, ennél is többen vélik azonban úgy, hogy ez bizony nehéz feladat.

A többség persze a fent felsorolt kritériumokon túl a ruha árát is kénytelen szem előtt tartani: legyen bármennyire is kifogástalan a modell, az átlag nő legfeljebb 18 000 forintnak megfelelő összeget képes vagy hajlandó kifizetni érte. 

A te szekrényedben ott figyel már az örök darab?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top