Öltözködjünk

Hurkát és cicit villantanak a VV 5 lányai

A villában lakó csajok sokban hasonlítanak hozzánk. Lefogynak, meghíznak, szexi dekoltázst szeretnének, csak sajnos sokszor fogalmuk sincs arról, hogy mi áll jól nekik. Mi most segítünk nekik és magunknak is.
Kinga, akik valaha vékony volt

A mozgáshiány és a stresszevés Kinga testén látszódik meg a legjobban. A bombázóként beköltözött lány mára legalább 10 kilót hízott, ami egyben azt is jelenti, hogy nem árt átgondolnia a ruhatárát.

A legnagyobb hiba, amit elkövet: Még mindig azt gondolja, hogy 34-es méretet hord, és ennek megfelelően öltözködik. Tapadós felsőrészek, buggyos nadrágok vannak a kedvelt darabjai között, pedig a mostaninál öltözhetne jóval előnyösebben is.

villacsajok ruhái

Mit hordjon? Aki hirtelen hízott 10-15 kilót, az jobb, ha nadrág helyett szoknyára vált. Ugyanis tapasztalatból tudjuk, hogy a felszaladt pluszkilókat a helyes nadrágfazonnal a legnehezebb összehangolni. Mi egy derekat kiemelő szoknyára és egy bővebb szabású felsőre szavaznánk, ha félelegáns szettekben gondolkozunk. Ha pedig olyan szerencsés valaki, mint Kinga, hogy a lábára nem hízik, akkor hordhat szűk nadrágokat (lehet skinny jeans vagy cicanadrág) hosszú, bő felsőrészekkel, amelyek kitakarják az úszógumit. Ami pedig a cipőket illeti, az a legjobb, ha mindegyiknek van legalább 2-3 centis sarka.

villacsajok ruhái

Vera, aki formás, de nem S-es méret

És ezt figyelembe kéne vennie, amikor ruhát választ magának. Hiába gyártanak ugyanis egy ruhát XXL-es méretben is, az még nem jelenti azt, hogy mindenáron meg kell venni.

A legnagyobb hiba, amit elkövet: Nem hiszi el, hogy nemcsak a mini vagy a tapadós lehet szexi. Nehezen találja el, hogy mi szexi és mi közönséges.

villacsajok ruhái

Mit hordjon? Aki negyvenes méret felett van, az jobban jár, ha lemond a tapadós ruhákról és a túlságosan mini szoknyákról. Egy átlapolós ruha vagy egy derékban szűkített kis fekete hibátlan megoldás lehet. Cicanadrágot ugyan simán hordhat, de ne legyen világos színű és a hozzá választott ruha is érjen legalább combközépig. Az A-vonallal nem lehet hibázni. A hatalmas ékszereken, amiket Vera úgy imád, sokat kellene finomítani, az ékszerek lehetnek hangsúlyosak, de ne legyenek bumfordiak.

villacsajok ruhái

Seherezádé, aki tudja, hogy szexi

De a szettjei inkább közönségesek, mint csábítóak. Agyonrágott igazság, hogy a kevesebb néha több, de az igazán formás csajoknál ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.

A legnagyobb hiba, ami elkövet: Hogy mindig mindent kipakol. Valamiért azt hiszi, hogy az emberek csak akkor hiszik el, hogy nagy a melle, ha a ruháit köldökig dekoltálja.

villacsajok ruhái

Mit hordjon? Az irány Seherezádénál nem rossz. De a kis fekete és a többi elegánsnak hitt ruha lehetne hosszabb, sőt ha a lábát mutogatja, akkor dekoltázsát már nem szerencsés. Egy napra elég legyen egy „szexizés”. A platformcipők vég nélküli hordását is ideje lenne befejezni, jobb lenne egy hagyományos fazonú tűsarkú, ami nem kelt utcalányhatást a sok minivel párosítva. A dús keblű csajoknak nem árt, ha néha kicsit visszavesznek a dekoltázsból, és egy hagyományos kerek nyakú pólót választanak nyaklánccal.

villacsajok ruhái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top