Öltözködjünk

Beckhamné lesz a legmenőbb tervező az Oscaron?

Victoria Beckham divattervezéssel próbálkozó popsztárból egyre inkább elismert divattervezővé avanzsál.

Beckhamnétől rendeltek ruhát a sztárok az Oscar-gáláraVilágsztárokat öltöztetni az Oscar-gálára még a legnevesebb divattervezők számára is komoly megtiszteltetés. Victoria Beckhamnek pedig idén akár többszörösen is része lehet ebben a megtiszteltetésben, hiszen a hírek szerint több élvonalbeli filmsztár, köztük Gwyneth Paltrow, Charlize Theron és Cameron Diaz stylistja is rendelt tőle ruhát a rangos eseményre.

Beckhamné szóvivője a Daily Mailnek úgy nyilatkozott, Victoria és csapata éjt nappallá téve dolgozik a pazar estélyi ruhákon, ugyanakkor számukra is csak a díjátadó estéjén fog kiderülni, hogy valóban viselni fogják-e ezeket. Ilyenkor ugyanis bevett gyakorlatnak számít, hogy a stylistok különböző divatházaktól több ruhát is beszereznek a hírességnek, és csak az utolsó napokban-órákban dől el, hogy melyiket is veszi fel. Általában nagyobb eséllyel indulnak a nagy múltú, vezető divatházaktól származó holmik, ugyanakkor Victoria Beckham ruhái mellett szól, hogy maga is a show-biznisz világából érkezett sztár és stílusikon, akinek a kreációit egyre nagyobb sikk viselni. 

Az elmúlt két évben egyértelművé vált, hogy Beckhamné nem csupán egy azok közül az énekesnők, színésznők közül, akik „mellékállásban” a divatvilágban is megmutatják magukat egy-egy kollekció, vagy épp parfüm erejéig. Victoria komolyan gondolja a divattervezést és tehetsége is van hozzá, sokak szerint több is, mint az énekléshez. Ha pedig az Oscar-gálán is az ő egyik kreációjában jelenne meg valamelyik híresség, az újabb komoly mérföldkövet jelenthetne a divattervezői pályáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top