Öltözködjünk

Fehérneműben villantott Beckhamné

Nem tudjuk, mennyi a fél éve szült Victoria testtömeg-indexe, mindenesetre a fotók alapján mi azért beutalnánk egy kis hízókúrára.

A 37 éves sztár nemrég fehérneműre vetkőzött a japán Numero divatmagazinnak. Szülése óta ezek a legmerészebb képek, amelyek megjelentek róla. Arról nincs hír, hogy hány hétig készült a „deszkavillantásra”  a leghiúbb ex-Spice-girl, bár szerintünk kár volt minden erőfeszítésért. Mondjuk az is lehet, hogy Japánban az ő gyerekméretei nem is számítanak túlzásnak.

A japánoknak bejön?
A japánoknak bejön?

A vele készült interjúban erről nincs szó, Beckhamné inkább arról beszél, hogy bármennyire is magabiztosnak tűnik a képeken, mindig nagyon ideges, és ezért például a férjét, Davidet sosem viszi magával egy fotózására sem.

A címlapon kabátban
A címlapon kabátban

A divattervező és cégtulajdonos sztár azt is elmondta, munkatársaival mostanában az internetes értékesítés lehetőségeit vizsgálják, hogy így kedvezzenek a hozzá hasonló, elfoglalt anyukáknak, akiknek nagyon ritkán van alkalmuk kimozdulni. Azt is bevallotta, nem készül arra, hogy bővítse a palettát. „Ellentétben azzal, amit sokan mondanak, nem tervezem, hogy gyerekkollekciót készítsek. Már sokan csinálják ezt, méghozzá nagyon jól” – tette hozzá a négygyermekes anyuka.

Munkája miatt a lányokat is hanyagolja
Munkája miatt a lányokat is hanyagolja
Fotók: dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top