Öltözködjünk

A legstílusosabb bábfigura: öltözz úgy, mint Miss Röfi!

Mindig tudja, hogy milyen alkalomra milyen ruhát válasszon, és legalább annyira hibátlan a stílusa, mint Kate Middletonnak.
1.
1.
2.
2.
3.
3.

1. A boa koronázatlan királynője

Bár a flitter és a boa nehezen férnek megy egymás mellett, de Miss Röfinek még ezt a kettőt is sikerül pazarul párosítania anélkül, hogy az összhatás közönséges lenne. Mi ugyan a boáról könnyen le tudunk mondani, de ha valaki akarja, akkor egy est erejéig kipróbálhatja. De a göndör fürtök és az erős smink szinte kötelező mellé. Vastagabb karhoz boa helyett jobban jön egy elegáns kendő. Sőt erős testalkatra a flittereket sem ajánljuk. 

A legstílusosabb bábfigura: öltözz úgy, mint Miss Röfi!

 

2. Bőrben és feketében

Miss Röfi halad a korral. 10 évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy bőrdzsekit húzzon kis feketéhez és gyöngysorhoz. De mostanra már bátran bevállalja ezeket az eklektikusabb szetteket is. Példáját kövessék azok, akik a hétköznapokban inkább sportosan öltöznek, de vannak olyan alkalmak, amikor kénytelenek beleerőltetni magukat egy elegánsabb ruhába. Ilyenkor jó megoldás, ha a szigorú szabásvonalat egy lazább darabbal oldjuk fel. Kis fekete mellé például jó lehet egy bőrdzseki vagy egy farmerdzseki is. És persze aki akarja, az magára húzhatja Miss Röfi védjegyeit, a gyöngysort és a kesztyűt is.

A legstílusosabb bábfigura: öltözz úgy, mint Miss Röfi!

 

3. Mélyen dekoltált malac

Miss Röfinek van mint kipakolni, és milyen jól teszi, hogy nem bő garbókban jár. A szép dekoltázs ízléses tálalása az egyik legősibb trükk, amelyet a nők alkalmaznak. Azonban azt érdemes tudni, hogy egy mélyen dekoltált ruhánál nagy mellek esetében a melltartó legalább annyira fontos, mint maga a ruha. És az sem mellékes, hogy ha nagyon kivágott felsőben gondolkodunk, akkor a sminkelésnél nem árt, ha a mellkasra is kerül púder vagy alapozó.

A legstílusosabb bábfigura: öltözz úgy, mint Miss Röfi!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top