Öltözködjünk

A sztárok is a laposra szavaznak

Vége a tűsarkú cipők teljhatalmának? Jöhetnek a kényelmes laposak? Néhány sztár már elindult a lábbarát úton. Mi követjük őket. És te?

A sztárok is a laposra szavaznakHétköznapokra

Hétköznap laposban járni nem újdonság, a balerinák megjelenése sokat segített a magas sarkú cipőkben sanyargatott lábakon. De leginkább nyári lenge ruhákhoz vagy lazább szettekhez hordtuk. Pedig kosztümökhöz vagy félelegáns ruhákhoz is bátran választhatunk lapos cipőt. Azt persze senki sem állítja, hogy a tök lapos is vékonyítja a bokát és karcsúsítja a vádlit, de térd feletti szoknyákhoz még vastagabb lábú csajok is simán kipróbálhatják. 

Vékony bokára bármi jöhet, vastagabb lábra viszont jobb, ha nem bokapántos fazon választunk, ugyanis az erősíti a lábat. 

 

 

 

A sztárok is a laposra szavaznak

 

A sztárok is a laposra szavaznakCsak férfiasan 

Bár nem ez a kedvenc lapos fazonunk, azért nem lenne illő teljesen figyelmen kívül hagyni. A férfias cipők legalább annyira divatosnak számítanak, mint az úgynevezett boyfriend jeansek, és tulajdonságaikban is sokban hasonlítanak egymásra. Ugyanis mindkettő nőknek tervezett férfi szabásvonalú darab, amely csak igazán vagány csajokon áll jól. Nem árt, ha kellő iróniával közeledünk ezekhez a cipőköz, hiszen némelyik fazon elsőre talán bizarrnak tűnhet. 

Jól működnek nadrágkosztümmel vagy színes harisnyával, de szoknyához csak igazán bátrak válasszák. Amire pedig szintén nem árt figyelni, az az, hogy vékony lábú csajokon ezek a cipők pont úgy állnak, mint Popeye feleségén a körömcipő. 

 

A sztárok is a laposra szavaznak

 

A sztárok is a laposra szavaznakFeltűnő darabok

Estélyi ruhához laposat? Eddig elképzelhetetlen volt, mostanában azonban egyre kevesebb celeb tipeg 10 centis sarkakon. A mozgalom élharcosa egyértelműen Uma Thurman, aki már korábban sem hordott túl magas sarkú cipőket. Az ő szettje tökéletes bizonyíték arra, hogy egy kellően feltűnő lapos lábbeli is lehet mutatós. 

Válasszunk minél feltűnőbb darabot, ami akár kiegészítője is lehet a szettünknek! 

 

 

 

 

A sztárok is a laposra szavaznak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top