Öltözködjünk

Itt a csodamelltartó a legmerészebb dekoltázshoz

Ha nem lennél elég bátor, hogy felvedd a mélyen dekoltált szuperszexi ruhádat a karácsonyi bulira, itt a segítség: a csodamelltartóban nyugodtan feszíthetsz. Legalábbis a gyártó ígérete szerint.
Az egyik nyertes végső fejesugrása
Az egyik nyertes végső fejesugrása
az óriásplakát előtt

Fotó: dailymail.co.uk

Jennifer Lopez, Pippa Middleton, Jennifer Aniston – csak néhány világsztár azok közül, akiket az utóbbi időben meglehetősen bevállalós dekoltázzsal láthattunk. A csodamelltartót forgalmazó márka, a Wonderbra felmérése szerint a nőknek több mint az egynegyede szeretne a sztárokéhoz hasonló öltözékben megjelenni, de a kellő önbizalom hiányában csaknem ötven százalékuk nem meri ezt megtenni. Ezen a problémán szeretne segíteni most a legújabb csodamelltartó, amelyet Ultimate Plunge (Végső Fejesugrás) néven hoztak forgalomba.

A márka egyedülálló reklámkampányának részeként stílusosan fejest is ugrottak néhányan: a londoni óriásplakát előtt bungie-jumpingoltak azok a nyertesek, akik a cég online versenyén indultak. A három szerencsés versenyző egyenesen a márka reklámarca, Adriana Cernanova keblei közé zuhant.

A Wonderbra egyébként nem először áll elő hasonló, feltűnést keltő reklámmal: Eva Herzigova óriásplakátja, amelyen egyszerűen a „Helló, fiúk!” szlogen volt olvasható, leginkább az általa okozott karambolokról híresült el 1994-ben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top