Öltözködjünk

Tagadja pucér fotóját a modell

Ruhátlanul látható egy indiai férfimagazin címlapján egy pakisztáni színésznő-modell. Állítása szerint a fotót hamisították.
Hamisítvány?
Hamisítvány?

Az indiai férfimagazin tervezett decemberi címlapfotóját néhány napja tették közzé az interneten. A képen egy pakisztáni híresség, Veena Malik színésznő és modell pózol ruhátlanul, karján az ISI tetoválással, mely a pakisztáni titkosszolgálat rövidítése. Utóbbi szervezetet egyébként Indiában elkövetett terrorcselekmények támogatásával is vádolják.

A provokatív címlapfotó hatalmas felháborodást váltott ki a pakisztáni konzervatív muszlimok körében, hiszen hagyományaik szigorúan tiltják az ilyesfajta magamutogatást.

Malik a sajtónak nyilatkozva elismerte, hogy valóban modellt állt a címlaphoz, ugyanakkor leszögezte, hogy nem meztelenül fotózták, a képet utólag hamisították, épp ezért jogi lépéseket fontolgat a lap ellen. A magazin főszerkesztője, Kabeer Sharma viszont azt állítja, hogy videofelvételek is készültek a meztelen fotózásról. 

A közvélemény szerint a modell – aki korábban előszeretettel döntögette a vallási és erkölcsi tabukat, és hazájában a liberálisok hősnőjeként tartják számon – ezúttal megrettenhetett a botránytól és csak mentegetni próbálja magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top