Öltözködjünk

Divatöngyilkosságok a Való Világban

Selyeming, férfidekoltázs és tűsarkú a konyhában – a VV 5 játékosai nemcsak káromkodni tudnak, hanem a divatot is diktálják. Azért ne siessünk a követésükkel!

Divatöngyilkosságok a Való VilágbanMélyen dekoltált póló szigorúan férfiaknak
Az villa első számú divatikonja mindenképpen a már kiesett VV Cristofel volt, aki többször is bizonyította, hogy nemcsak a szókincse hatalmas, de a különböző divatirányzatokhoz is kellő érzékkel nyúl. Az például teljesen tiszta neki, hogy a mélyen dekoltált felsőrész az idei szezonban trendinek számít, így aztán bátran emelte át a köldökig dekoltált felsőket a saját ruhatárába, mit sem törődve azzal, hogy ez inkább csajoknak áll jól. Egy biztos, sörhassal rendelkező pasik meg ne próbálják, és mások is inkább pulcsi alatt villantsanak.

Csillogó fülbevaló Divatöngyilkosságok a Való Világban
Eddig csak amerikai rapperek fülében láthattunk hasonló ékszert, meg persze csajokéban. De mint tudjuk, Cristofelt ez nem érdekli, a lényeg, hogy minél feltűnőbb legyen. Legyen kocka alakú a kő, csillogjon, amennyire lehet, és az sem gond, ha gyémánt, amíg pedig ez nem jön össze, addig beérjük cirkóniával. Cristofelnél az is előfordul, hogy mindegyik szetthez más színű fülbevaló kerül a cimpába.

Szűk miniruha
A villalakók elhozták azt az időt, amire magyar nők ezrei várnak hosszú évek óta. A tapadós miniruhákhoz ugyanis többé nem kell tökéletes alak, lapos has és narancsbőrmentes fenék. Bárki hordhatja és odabent hordják is, playmate Dyától kezdve bénító tekintetű Annamariig mindenki miniben feszít. A vizuális hatásról persze egyetlen pasit sem kérdeztek meg.

 
Divatöngyilkosságok a Való Világban
 
Divatöngyilkosságok a Való Világban

Tűsarkú még a konyhában is
Nekünk félóra után sajog a lábunk, ha tűsarkúban kell tipegnünk, a villában azonban más a helyzet, az ottani terepviszonyok bizonyára kényelmessé teszik a tűsarkú viselését: a csajok egy része szinte folyamatosan abban látható, sehol egy papucs vagy mamusz. Szorgalmazzuk, hogy ezentúl otthon is mindenki 10 centis sarkakon takarítson.

Divatöngyilkosságok a Való VilágbanSelyeming és csíkos öltöny
A villa Jockey Ewingját köszönthetjük a mindig elegáns VV Fecó személyében; forradalmasította az öltönyviselést. Hordja melegítőfelsővel és elegáns inggel is a kedvenc csíkos darabját. Az ő nevével fémjelzett stílusirányzat követőinek mindenképpen be kell szerezniük egy csíkos zakót, fekete nadrágot és hozzá lehetőleg csíkos selyeminget. Minél több poliészter van az ingben, annál inkább meg fog felelni a Fecó-style szigorú követelményeinek.

Hatalmas fülbevaló
Lady Gaga óta tudjuk, hogy nem létezik túl nagy fülbevaló. Nem baj, ha a fél arcot eltakarja, a lényeg, hogy nagy legyen. Lehet karika vagy parabolaantenna formájú, hordhatják rövid vagy hosszú hajú csajok is, elegáns vagy sportos szettekhez egyaránt. Egy biztos, ha sok hibát is követnek el a villalakók, a fülbevaló-viselési szokásaikra egy szavunk sem lehet, ugyanis a legtöbben jól választanak. Ha mást nem is, ezt érdemes tőlük ellesni.

 
Divatöngyilkosságok a Való Világban
 
Divatöngyilkosságok a Való Világban
 
Divatöngyilkosságok a Való Világban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top