Öltözködjünk

Mustár és fekete a szezon sztárja

A tavalyi natúrmánia után idén ismét szigorúbb színekkel lesznek tele a boltok, de azoknak sem kell félniük, akik pinkben vagy narancsban szeretnének járni.

Fekete-fehér

Elsősorban azoknak áll jól ez a klasszikusnak számító színkombináció, akiknek szürkés az arcbőrük és hamvas a hajszínük. Azok is próbálkozhatnak vele, akik meleg színtípusba tartoznak, de akkor ezüst kiegészítő helyett válasszanak aranyat vagy meleg pirosat.

1. Tamara Barnoff; 2. Mango; 3. H&M; 4. H&M; 5. Vágó Réka; 6. Vagabond
1. Tamara Barnoff; 2. Mango; 3. H&M; 4. H&M; 5. Vágó Réka; 6. Vagabond

Egy fekete fehér szetthez tökéletesen passzolhat egy narancsos piros bokacsizma és egy ugyanolyan árnyalatú kesztyű. Amire figyelni kell, hogy a fehér ne legyen szürke, a fekete pedig kopott, ráadásul az sem jó, ha különböző árnyalatú feketék keverednek egy szetten belül.

Tarka

Idén annak sem kell szomorkodnia, aki a harsány téli szettek szerelmese. Pink, fehér, sárga és még türkiz is jöhet, ráadásul egy szetten belül. Mi ugyan csak a pink-fekete kombinációt mernénk bevállalni a sípályán kívül, de akinek van elég bátorsága, az az utcára is kimerészkedik ilyen harsány szettben.

1. Mango; 2. Mango; 3.
1. Mango; 2. Pull&Bear; 3. Mango; 4. Mango; 5. Heavy Tools; 6. Zara

Amire figyelni kell, az az, hogyha a szett egyik darabja bohém, extravagáns, akkor vétek lenne egy visszafogott kabátot választani mellé.

Szürke

A szürke sokáig az örömanyák kötelező esküvői színe volt, galambszürke vagy barackszínű kosztümben pityeregtek az anyukák, miközben mi szépen lassan elkönyveltük a szürkét a divat egyik legunalmasabb színének. A szürke megítélése azonban az elmúlt években sokat változott, sőt az idei szezonban kiemelt szerepet kapott. Bátran lehet kombinálni pirossal, feketével, sőt fehérrel is.

1. Vagabond; 2.
1. Vagabond; 2. H&M; 3. Oasis Store; 4. H&M; 5. Pimkie

Amire figyelni kell, hogy a szürke egyes árnyalatai nagyon sápasztják az embert, ami miatt kicsit erősebben kell sminkelni. Valamint az sem elhanyagolandó, hogy valamiért a szürke holmikon látszódik leginkább, ha kibolyhosodik.

Barna

Idén a barna  jöhet minden mennyiségben, a hasonló árnyalatokat is bátran lehet keverni egymással. Csak arra érdemes figyelni, hogy hideg árnyalatokat szintén hidegekkel keverjünk, és ez meleg tónusok esetében is igaz. Vörös rúzst és arany kiegészítőket ajánlunk hozzá és persze a negyvenes évek Hollywoodját idéző frizurát.

1.
1. Pimkie; 2. H&M; 3. H&M; 4. H&M ; 5. H&M; 6. Réka Vágó

Amire érdemes figyelni, hogy a barnát viszonylag nehéz más színekkel kombinálni, ezért jobb, ha a klasszikus kombinációknál maradunk: barna-fehér, barna-kék.

Rozsda és társai

A szezon sztárja egészen biztosan a rozsdabarna, amelyet idén narancs, citromsárga vagy akár mustársárga darabokkal is kombinálhatunk. Minél nagyobb a kontraszt a két szín között, annál jobb lesz az összhatás. Azt viszont nem árt figyelembe venni, hogy csakúgy, mint a szürke esetében, itt sem árt, ha erősebben sminkelünk.

1. Mexx; 2. Stradivarius; 3. New Yorker; 4. Zara; 5.  Zara
1. Mexx; 2. Stradivarius; 3. New Yorker; 4. Zara; 5. Zara

Amire érdemes figyelni, hogy ezeket színeket tudni kell viselni, ezért csak az vállalja be, aki kellően bátor. Fekete hajhoz és sápadt bőrhöz nem a legelőnyösebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top