Öltözködjünk

Mindenkire passzoló melltartón dolgoznak

Véget vethet a bevágó pántok és rosszul megtippelt kosárméretek korszakának az újfajta melltartó.

A leginkább sportmelltartókhoz hasonlító új fejlesztésű melltartó a gyártó ígérete szerint rugalmas anyagának és ügyesen elhelyezett varrásainak köszönhetően tökéletesen simul a testre és a mellekre, sehol nem áll el vagy vág be, még mozgás közben sem.

Kosárméretet nem kell számolni, elég ha a konfekcióméretünknek megfelelőt választjuk, a többit kialakításánál fogva „elintézi” maga a ruhadarab, mert idomul a vonalakra.

Itta világ legkényelmesebb melltartója

 

Itta világ legkényelmesebb melltartója

 

 A jövőben nem számít majd a méret?

 

Hordható magában, de a belsejében található zsebekbe akár szivacsbetétek is helyezhetők. Megtartja és finoman megemeli, ugyanakkor nem nyomja össze természetellenes módon a melleket. Ha olyan ruhát vagy felsőrészt viselünk, ami magát a melltartót eltakarja, az anyagon nem üt át. Mellmérettől függetlenül, hétköznapi viseletre, sportoláshoz, sőt még várandós és szoptatós anyukáknak is ajánlják.

Az első darabok állítólag már idén kaphatóak lesznek Európában, egy háromdarabos csomag ára 39,99 font, azaz átszámítva nagyjából 13 300 forint lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top