Öltözködjünk

Tökéletes alakot formál a homokóraruha

A sztárok legújabb kedvenc ruhája tökéletes homokóra alkatot formál, méghozzá fájdalommentesen, egy optikai csalódásnak köszönhetően.

A napokban Kate Winslet viselt homokóraruhát a Velencei Filmfesztiválon, de a holmi hívei közé tartozik többek között Victoria Beckham, Liv Tyler, Kylie Minogue, Keira Knightley, Kim Kardashian és Gwyneth Palthrow is.

 
A sztárok új kedvence a homokóraruha
 
A sztárok új kedvence a homokóraruha
 Victoria Beckham az eredeti McQueen-féle homokóraruhát viselte

 

Az első homokóraruhát a tavaly elhunyt zseniális tervező, Alexander McQueen alkotta meg még 2009-ben. A dizájn tulajdonképpen egy viszonylag egyszerű vizuális trükkön alapul: a testre simuló ruha oldalsó része – modelltől függően az anyagmintának vagy a sötét betéteknek köszönhetően – sötétebb, míg az eleje és a hátulja világosabb, így a derekat optikailag karcsúbbnak, a melleket és a csípőt pedig formásabbnak és tökéletesen arányosnak mutatja. Ráadásul a csontsoványtól a teltig minden testalkaton működik.

A sztárok új kedvence a homokóraruha

 

A sztárok új kedvence a homokóraruha

 

Az ötletet azóta több divatház is átvette, felbukkant például a Hervé Legernél, Stella McCarney-nál, de a középkategóriás márkák kínálatában is találhatunk már ilyen típusú modelleket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top