Öltözködjünk

Katie Holmes újabb kínos divatbakija

Nem múlik el hét anélkül, hogy a Cruise család valamelyik tagja ne botránkoztatná meg a divatvilágot. Hol Suri rohangál magassarkúban, máskor Tom horgászsapkában mutatkozik, de az igazi aranytojást tojó tyúk mégiscsak Katie Holmes.
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Elhanyagolható filmes karrier hiányában Katie Holmes leginkább ruházkodásával és magánéleti válságaival tölti meg a bulvársajtót. Hol hagyja lenőni a haját, máskor tűsarkúban strandol, most pedig egész egyszerűen a nagyija szekrényéből választott magának ruhát a Jay Leno által vezetett The Tonight Show-ba.

A horgolt pulcsi ugyan nem főbenjáró bűn, ha az ember a szemetet dobja ki vagy kutyakajáért rohan le a boltba, de az egyik legnézettebb tévés műsorba ilyen ruhát választani több egy egyszerű bakinál. A bajt tovább tetézi, hogy a pulóver alá nem egy vékony pántos felsőt, hanem egy rövid ujjú felsőrészt húzott, amiből arra következtetünk, hogy a drága mamát ismét az ő kicsi Surija öltöztette fel, bár a piros bőrleggings láttán gyanítjuk, hogy Tom keze is benne van a dologban. Neked bejön a szett?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top