Öltözködjünk

Plusz három kosárméret, műtét nélkül

Brit tervezők előrukkoltak egy melltartóval, mely három kosármérettel mutatja nagyobbnak a kebleket. Olcsón és fájdalommentesen.

A dizájnerek 3 éven át dolgoztak a terméken, a legkülönfélébb anyagokat és kitámasztási módokat tesztelték, míg végül elkészült a végleges változat. A melltartókosár háromrétegű kipárnázást kapott: kívülre egy nagy méretű párna került, mely megemeli és stabilan tartja, a középső, szivacsos réteg még feljebb emeli, a legbelső, puha párnácskák pedig formázzák a melleket.

A brit Debenhams áruházban e héttől vásárolható meg a Triple Boost Bra csodamelltartó, melynek a szakemberek átütő sikert jósolnak. „A nők nagyobb melleket szeretnének, de műtéti költségek és fájdalom nélkül – magyarázta Sharon Webb, az áruház fehérnemű-divíziójának vezetője. – Egyértelmű, hogy van igény egy ilyen típusú melltartóra, amikor a lányok már tizenéves koruktól nagy mellekre és vékony derékra vágynak” –nyilatkozta Karen Kay divatszerkesztő a Daily Mailben.

 Plusz három kosárméret, műtét nélkül

 

Plusz három kosárméret, műtét nélkül
 
Hagyományos melltartó
Triple Boost Bra
 Képek: Daily Mail

 

„A szivacsos melltartók néha túlságosan megemelik a melleket, a zselés modellek pedig természetellenes formát adnak. Ebben a melltartóban viszont úgy tűnik, mintha természetesen telt kebleid lennének” – mondta Louise Dainton fehérneműmodell, akinek már a debütálás előtt lehetősége nyílt kipróbálni a terméket.

A melltartó ára 22 font, azaz nagyjából 6700 forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top