A tangának végleg befellegzett

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az egyik nemzetközi divatcég eladási adatai alapján 2011 legnépszerűbb alsóneműje a brazilbugyi.
2011. 07. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A tangának végleg befellegzett

Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

A tangánál jóval visszafogottabb, a franciabugyinál (oldalt széles, és a fenékrésze sem bevágós) viszont valamivel kivágottabb és kacérabb brazilbugyikból kelt el idén eddig a legtöbb a brit Marks & Spencer üzletláncnál. Az ilyen típusú alsóneműk iránti kereslet 64 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest.

Az áruházlánc még 2005-ben dobta piacra a brazilbugyikat. A dizájnt a Rio de Janeiró-i standokon divatos bikinialsókról mintázták, innen kapta a nevét is. A tervezők célja az volt, hogy alternatívát kínáljanak azoknak a nőknek, akik a tangát nem kedvelik, a kényelmes alsóneműket viszont nagymamásnak, vagy épp túl fiúsnak tartják.

A brazilbugyi minden testalkathoz jól áll és kialakításánál fogva az összes olyan ruhadarabhoz viselhető, amihez korábban még az is kénytelen volt tangát húzni, aki egyébként ki nem állhatja, így például a diszkréten áttetsző nyári holmikhoz, vagy épp szűk nadrágokhoz.

Olvass tovább

Hozzászólások

tuonela 2011-07-20 20:24

az én vásárlási szokásaim alapján 2011 legnépszerűbb alsóneműje még mindig a tangabugyi :)

bigacsiga2 2011-07-20 19:04

Aha, mind a 25 topicban amit megnyitott ezzel a szöveggel, csak marháskodott... 

Én meg csak kérdeztem... :D 

Mr.Templar 2011-07-18 11:47

Táncolni is fogunk előtte? :-)

biobula 2011-07-18 11:01

Sajnos vannak olyan problémák (aranyér meg hasonlók), hogy hiába egy tucat nedves popsitörlő, zuhany, mégis vonalkódos lenne egy tanga. És nem csak az járhat így, aki nem tud rendesen tisztálkodni. Rajtam csak az segít, ha nagydolog után még várok fél v. 1 órát, és akkor zuhanyozok le. Ha előbb, akkor nem ér semmit. Nem tudom, mitől, miért, de a terhességem vége óta ez van.

Szóval, sajnos nem mindenkinél ilyen egyszerű a dolog, mint ahogy Te gondolod. Beöntést meg nem tudok adni magamnak házilag...   

Hála Istennek alapból rühellem a tangát, így nem fáj emiatt a szívem.

Babyface83 2011-07-18 02:44

Én is mindenhol ezt hallom, hogy a tanga milyen fertőzéseket tud okozni. Évek óta csak azt hordok, még soha nem volt ilyen problémám. Azt hiszem, ez azokra vonatkozik, akik nagy wc után nem viszik túlzásba a tisztálkodást. Na úgy el tudom képzelni, hogy problémákat okozhat.

Akinek féknyom lesz a fehérneműjén, az tényleg ne hordjon tangát, esetleg tanuljon meg tisztálkodni, ajánlanám figyelmükbe a nedves toalett kendőt ;) 

Rugove 2011-07-15 15:11

Nem allitottam, hogy nincs ilyen - es ez izles kerdese, nem ertem miert reagalsz ilyen erzekenyen.

 

Annyit mondtam, hogy szerintem a tanga kis, kerek, tokeletes boru popsin all jol. Ettol te meg hordhatod. ;)

 

 

Álomlátó 2011-07-15 13:48

Magam részéről is ezt preferálom. Most is ez van rajtam...na, ez nem felhívás keringőre!!