Öltözködjünk

A tangának végleg befellegzett

Az egyik nemzetközi divatcég eladási adatai alapján 2011 legnépszerűbb alsóneműje a brazilbugyi.

A tangának végleg befellegzett

Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

A tangánál jóval visszafogottabb, a franciabugyinál (oldalt széles, és a fenékrésze sem bevágós) viszont valamivel kivágottabb és kacérabb brazilbugyikból kelt el idén eddig a legtöbb a brit Marks & Spencer üzletláncnál. Az ilyen típusú alsóneműk iránti kereslet 64 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest.

Az áruházlánc még 2005-ben dobta piacra a brazilbugyikat. A dizájnt a Rio de Janeiró-i standokon divatos bikinialsókról mintázták, innen kapta a nevét is. A tervezők célja az volt, hogy alternatívát kínáljanak azoknak a nőknek, akik a tangát nem kedvelik, a kényelmes alsóneműket viszont nagymamásnak, vagy épp túl fiúsnak tartják.

A brazilbugyi minden testalkathoz jól áll és kialakításánál fogva az összes olyan ruhadarabhoz viselhető, amihez korábban még az is kénytelen volt tangát húzni, aki egyébként ki nem állhatja, így például a diszkréten áttetsző nyári holmikhoz, vagy épp szűk nadrágokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top