Öltözködjünk

Elfoglalt anyukákat öltöztet Claudia Schiffer

A szupermodell, aki maga is háromgyermekes édesanya, saját tapasztalataiból kiindulva tervezte meg első, anyukáknak szánt ruhakollekcióját.
 
Elfoglalt anyukákat öltöztet Claudia Schiffer
 Fotó: Daily Mail

„Családom van, mindig nagyon elfoglalt vagyok. Szeretném ugyanazt az öltözéket viselni, amikor iskolába viszem a gyerekeket, amikor dolgozni megyek, sőt akár még este is, annyi változtatással, hogy lecserélek néhány kiegészítőt” – magyarázta Schiffer debütáló ruhakollekciójának párizsi bemutatóján.

A szupermodell javarészt fekete, szürke és tengerészkék, kasmírból készült, egyszerű szabású kötött ruhákkal, óriáskardigánokkal és maxipulóverekkel véli megoldani az időhiánnyal küzdő anyukák öltözködési gondjait. Az időhiánnyal küzdőkét igen, akik viszont pénzszűkében vannak, azokét nem, a kollekció darabjai ugyanis 250 és 1200 font, azaz 75–360 000 forint közötti árfekvésben lesznek kaphatók.

Schiffer a Daily Mail magazinnak úgy nyilatkozott, hogy – bár most nyilván úgy tűnhet – mégsem szándékozik beállni a magukat divattervezőnek képzelő hírességek hosszú sorába. Azt szeretné inkább, ha az általa létrehozott divatcég egy idő után az ő neve nélkül is megélne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top