Öltözködjünk

Kate leértékelt ruhában ment egy wimbledoni meccsre

Cambridge hercegnője ezúttal is megtalálta az alkalomhoz illő öltözéket: a rafinált, háromrétegű szoknyarésszel ellátott fehér ruhadarabot mintha csak Wimbledon ihlette volna. Ráadásul még a belépőt is megspórolta rajta.

Kate leértékelt ruhában ment egy wimbledoni meccsreEljött a nagy pillanat, amire Wimbledon várt. És ez sokak számára nem Andy Murray, az első számú brit teniszcsillag tornagyőzelme, sőt nem is Feliciano Lopez felsőtest-villantása, hanem Catherine hercegnő megjelenése a Centre Court királyi páholyában.

A hercegnő, aki egyébként nagy teniszrajongó hírében áll, természetesen Vilmos kíséretében érkezett Wimbledonba, hogy részese lehessen Andy Murray és a francia Richard Gasquet viadalának. A ruha, amelyet a hercegnő erre az alkalomra választott, abszolút illeszkedett a wimbledoni dress code-hoz a maga egyszerű, térd fölött végződő aljával és ujjatlan felsőrészével, de azért elegáns részleteivel.

A hercegnő ráadásul féláron jutott a csinos ruhához: a Temperley-darabot, amelynek eredeti ára 795 font, vagyis körülbelül 240 ezer forint, nemrég 50 százalékra leértékelték. Mielőtt azonban bárki is azon törné a fejét, hogy gyorsan kihasználja a kedvező vételi alkalmat (ami mondjuk még így is 120 ezer forintot jelent), csak szólunk, hogy Kate megjelenését követően természetesen fél óra alatt elkapkodták a boltokból az összeset.

Kate leértékelt ruhában ment egy wimbledoni meccsre
Kate leértékelt ruhában ment egy wimbledoni meccsre

A brit diadallal végződő mérkőzés végén aztán Murray figyelme is a hercegnőre és férjére irányult: a teniszcsillag illedelmesen meghajolva köszönte meg fenséges jelenlétüket, ami, ki tudja, lehet hogy hozzájárult az ő győzelméhez is. A hangulat mindenesetre királyi volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top