Öltözködjünk

Trottyos mackónadrágban jár a világsztár – fotó

Nem gondoljuk, hogy a világsztároknak feltétlenül mindig úgy kellene kinézniük, mint a vörös szőnyegen lépdelve, de Katie Holmes akkor is igénytelenségi csúcsot döntött.

Tom Cruise és Katie Holmes igazán megtanulhatta volna mostanra, hogy a paparazzo mindent lát, sőt meg is örökít. A világsztár páros egy külföldi hírügynökség szerint éppen táncórára igyekeztek kislányukkal, reméljük, mire menni fognak a lépések, a dress code is letisztázódik. Katie Holmes fenekén ugyanis kiábrándítóan lóg egy olyan tréningnadrág, amit egy hétköznapi nő maximum a festés utáni dzsuva eltakarításának alkalmával vállalna be, feltéve persze, hogy nem látja senki. És hová lett Suri cipője, ha már egyszer tízmilliókat költenek lábbelikre?

Szóval nézzétek meg a fotót, és kollektíven nyugtassuk azzal magunkat, hogy hiába pénz és pompa, mi sokszor a hétköznapokban is igényesebbek vagyunk. 

Trottyos macinadrágban jár a világsztár - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top