Öltözködjünk

5 kötelező szín idén

Fekete, fehér? Unalmas! Idén sárgában, kékben és rózsaszínben vonulj, ha trendi akarsz lenni. De nem mindegy, hogy milyenben. Megmutatjuk!

Ha, kék akkor hideg

5 kötelező szín idén
Trendelőrejelzés 2011-re

A meleg bugyikék árnyalatokat idén most már kötelező kiiktatni a ruhatárból. Helyettük jöhetnek az elegánsabb, hideg kékek, amelyek szinte mindenkinek jól állnak. Idén fekete helyett iktassuk be a tavaszi/nyári gardróbba, fehérrel vagy szürkével érdemes keverni, de ez pont az a szín, ami önmagában mutat igazán jól.

Extra tipp:
Szerezz be pink árnyalatú rúzs és körömlakkot, tuti párosítás lesz!

Jason Wu
Jason Wu
Mulberry
Mulberry
Prada
Prada

Ha sárga, akkor halvány

A sárga különböző árnyalataival szinte minden évben bepróbálkoznak a tervezők, a fogadtatás azonban a legtöbbször igen visszafogott. Nálunk legalábbis kevés önmagát trendkövetőnek valló meri bevállalni. Nekik is jó hír az, hogy az idei szezonban a kanárisárga és a napsárga helyett a halványabb árnyalatoké lesz a főszerep. Azonban ha valaki e mellett az árnyalat mellett teszi le a voksát, mindenképpen figyeljen rá, hogy sminkelni kötelező mellé, különben igencsak sápasztó lesz az összhatás.

Extra tipp:
Ha halványsárgában vonulsz, válassz hangsúlyos, de semmiképpen sem arany kiegészítőket.

Rue Du Mail
Rue Du Mail
Paul Smith
Paul Smith
Miu Miu
Miu Miu

Narancs a bátraknak

Nehezen barátkozik meg a mindenre finnyás magyar szem az élénk narancssárgával, pedig ha más színekkel nem keverjük, akkor igazán kellemes meglepetéseket tud okozni. Elsősorban meleg színtípusú csajoknak ajánlott (ősz, tavasz) és nekik sem árt mellé egy leheletnyi narancsos pír az arcra és narancsospiros rúzs a szájra. Színes, de nem túl hangsúlyos kiegészítőkkel érdemes párosítani, de önmagában is tökéletesen megállja a helyét ez az élénk szín.

Extra tipp:
Vegyél hozzá ciklámen cipőt és kiegészítőket, a párosítás elsőre talán furcsa, de bizonyított tény, hogy működik.

Cacharel
Cacharel
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Romantikusok előnyben

A natúr színeket elsősorban romantikus csajoknak ajánljuk, akik természetes bájukra és nem pedig a mutatós kiegészítőkre apellálnak. Sminkelni, csakúgy mint a sárgához, kötelező, ugyanis arcpír és rúzs nélkül nagyon sápaszt. Műanyag kiegészítőkkel nem igazán mutatnak jól ezek az árnyalatok, és mi a harsány színeket is távol tartanánk tőlük. A legrosszabb hír azonban az, hogy duci lányokon sajnos nem áll jól.

Extra tipp:
Húzz a szemhéjadra erőteljes, de nem vastag tusvonalat, a szádra pedig kerüljön babarózsaszín szájfény, az orcádat pedig fényes krémállagú arcpírrel dobd fel.

Chloe
Chloe
Hermes
Hermes
Versace
Versace

Az év színe:

Az idei év színe a mályvától kicsit világosabb, de a babarózsaszínnél erőteljesebb rózsaszín. Könnyű lesz vele megbarátkozni, ugyanis minden színtípusnak jól áll, ráadásul a legtöbb szín jól mutat mellette. Mi fehérrel kombinálnák és hanyagolnánk a robusztus kiegészítőket.

Extra tipp:
A hasonló színű körömlakk kötelező!

Cacharel
Cacharel
Christopher Kane
Christopher Kane
Valentino
Valentino

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top