Öltözködjünk

Biztonsági öv a lábfejedre

Egy brit divattervező előrukkolt a megoldással, mely megakadályozza, hogy a kivágott magas sarkúból kicsúszkáljon a lábunk.
www.dailydumper.blogspot.com
www.dailydumper.blogspot.com

Vagy inkább rájött, hogyan lehet 4,95 fontért – azaz kb. 1600 forintnak megfelelő összegért – eladni egy kis darab, fekete gumit?!

A főállásban esküvői ruhák tervezésével foglalkozó Paul Milana találmányának segítségével gyakorlatilag a  pánt nélküli cipőből pántosat csinálhatunk. Az alkalmatosság egyik végét a cipő sarkára kell hurkolni, míg a másikat a bokánkra és kész is.

A termékből többféle változat is kapható, többek között masnival, apró ékszerrel vagy épp Swarovski-kristályokkal díszített modellek is. Ez azonban nem túl sokat változtat azon, hogy mindössze egy fekete gumipántról van szó, mely nem a legmutatósabb látvány, még kidekorálva sem. Ettől persze még lehet praktikus, a magunk részéről azonban legfeljebb akkor viselnénk, ha a nadrágunk szára takarja a „biztonsági övet”.

A tervező az EBay-en árusítja a terméket, az eladásokból befolyt összeg negyedét pedig – dicséretes módon – jótékonysági célokra ajánlja fel. Te vennél belőle?

 

Biztonsági öv a lábfejedre
Biztonsági öv a lábfejedre
2010 legszebb címlapjai A tavalyi év legkeresettebb ruhája 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top