Öltözködjünk

Összezavarja az iránytűket a legújabb fehérnemű

A notórius fehérnemű-tépkedők és a normál melltartókapcsok szétválasztásával boldogulni képtelen férfiak örömére itt egy innovatív találmány.

Mágneses fehérneműt dobott piacra a francia Lingerie Dement cég. A kollekcióban háromféle fehérneműszett található, melyekben azonban közös, hogy a melltartókat nem hagyományos kapcsok, hanem mágnesek fogják össze, a bugyik pántját pedig szintén mágnesek tartják. Ebből következőleg egyetlen, kellőképpen határozott rántással eltávolíthatók viselőjükről.

Összezavarja az iránytűket a legújabb fehérnemű

Az innovatív fehérneműnek minden bizonnyal örülhetnek a fehérnemű-tépkedés elkötelezett hívei, és persze azok a férfiak, akik egész egyszerűen képtelenek elsajátítani egy hagyományos női melltartó kikapcsolásának fortélyait. A cucc azonban ezen felül nem tűnik különösebben praktikusnak, hiszen a kapcsokat helyettesítő mágnesek bizony nemcsak akkor válhatnak szét, amikor akarjuk, hanem akár – egy óvatlan mozdulat hatására – olyankor is, amikor egyáltalán nem.

Aki úgy dönt, hogy magáénak szeretné tudni ezt a terméket, annak viszonylag mélyen zsebébe kell nyúlnia, egy szett ugyanis közelítőleg 44 000 forintnak megfelelő összegbe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top