Öltözködjünk

Magyar tervezők a világhírnév előtt

18 magyar tervező kapott lehetőséget arra, hogy a dizájn egyik európai fővárosában is megmutassa tehetségét.

A dizájntárgyairól híres Finnországban debütált a WAMP, a helsinki dizájnhét keretén belül a Time Drops (Időbonbonok) névre keresztelt installáción keresztül próbálnak meg bemutatni 18 tervezőt, akik itthon már bizonyítottak, és a divatvásár szervezői szerint megérettek arra, hogy a külföldön is szerencsét próbáljanak.

Magyar tervezők a világhírnév előtt

A kiállítás installációját Ágh Márton díszlettervező tervezte, a WAMP által bemutatott tervezők pedig a következők: Arcana – Dalma Závodszky, Benjamin A. Balla, Blokk – Viktória Balogh, Bolt – Zita Majoros, Buidesign – Szilveszter Büi, doraabodi – Dóra Abodi, Feher – József Fehér, Noémi Gera, Barbara Katona, Kitchen Budapest, Laarka – Boglárka Csömör, Ákos Lipóczki, Zsuzsanna Magony, László Marosi, Anett Papp, Plümo – Farkas Pongrácz, PSPK Design – Balázs Püspök, Szofita.

WAMP dizájnkapszulájában benne van minden, amire az embernek szüksége lehet a dizájnerruhákon át legnemesebb használati tárgyakon át az ékszerekig. Aki szeretné megnézni a kiállított alkotásokat, annak igyekeznie kell, ugyanis már csak október 6-ig tart a dizájnhét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top