Öltözködjünk

Visszatér a világ egyik legrondább cipője

Igen, újra itt van, és nem örülünk neki. Ennél csúnyább cipőfazont ugyanis ritkán látni. Előnytelen, durung, és azonkívül, hogy kényelmes, más jó tulajdonsággal sajnos nem rendelkezik. A nagy visszatérő pedig nem más, mint a makkos cipő.

Sejtettük, hogy a fecskék újjáéledésével még nincs vége a régi elfeledett ruhadarabok visszatérésének, de titokban azt reméltük, hogy a Miami Vice-ból ismert fehér vagy eperszínű zakó lesz a következő nagy attrakció. Ehhez képest úgy áll a helyzet, hogy a kilencvenes évek slágerterméke, az utánozhatatlan makkos cipő lesz a következő szezon slágerterméke. Az itthon leginkább susogós melegítővel és fehér zoknival hordott cipő ugyan átesett egy kis fazonigazításon, de összességében ez sem segített rajta sokat. Mindegy, hogy magas sarkú vagy színes, a lényegen nem változtat: ez a lábbeli döntős lenne a legelőnytelenebb cipők közti versenyben. Te mit gondolsz a makkosról?

Visszatér a világ egyik legrondább cipője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top