Öltözködjünk

Amire Brad Pitt is bukott – öltözz úgy, mint Jennifer Aniston

Nem kell mindent kipakolni ahhoz, hogy vonzóak és szexisek legyünk. A Jóbarátokból ismert színésznő jó példa arra, hogyan lehet valaki szexi és visszafogott egyszerre.

Az örökké mosolygó színésznő az elmúlt években igazi stílusikonná nőtte ki magát, először mindenki az ő haját utánozta, amerikai és európai nők ezrei akartak olyan hajszínt és fazont, mint amilyen neki van. Az eleinte előnytelen nadrágokat és felsőrészeket hordó színésznő mára igazi díva lett, akit érdemes utánozni. Ruhái mindig egyszerűek és csak annyit mutatnak, ami még belefér. Ami viszont a Jennifer Aniston-féle stílushoz elengedhetetlen, az a tökéletes alak: súlyfelesleggel ezt a vonalat nem ajánlott követni.

Lábakat elő!

Ha valakinek olyan szép és izmos lába van, mint a színésznőnek, akkor azokat kár lenne rejtegetni. A feneket ugyan nem illik kivillantani, de a combok nyugodtan beszedhetik a dicsérő bókokat. Ami fontos, ha a virgácsokat hangsúlyozzuk ki, akkor a mellet inkább takarjuk el, pont úgy, ahogy Aniston is teszi. A V-nyak ugyan valamennyit láttatni enged a dekoltázsból, de ez még egyáltalán nem zavaró. Mi a fekete cipő helyett inkább valami színes darabot választanánk, hogy ne legyen túl komor az összhatás.

Amire Brad Pitt is bukott – öltözz úgy, mint Jennifer Aniston

Nyúld le a pasid farmerját!

Ez persze csak részben igaz, hiszen az úgynevezett boyfriend farmerek nem férfiaknak szánt kisméretű nadrágok, hanem férfias szabású, de női farmerek. Minél szakadtabb, annál jobb, és csak akkor mutat igazán „jól”, ha lóg a fenéken. Nálunk a következő szezon igazi kedvencének ígérkezik. Ami kötelező mellé, az egy szűkített szabású, de mindenféle flanctól mentes zakó, egy nagy sál és egy dizájnertáska. A bumszli cipőt mi egy egyszerű tornacipőre cserélnénk, kár ugyanis ormótlan lábbelikkel elrontani az összképet.

Amire Brad Pitt is bukott – öltözz úgy, mint Jennifer Aniston


Fekete-fehér: igen

A fekete-fehér kombinációról már számtalanszor szóltunk, de ebből a párosból sosem elég. A legklasszikusabb és legelegánsabb divatházasságok egyike, kortól és testalkattól függetlenül mindenkinek jól áll. Aki Aniston stílusát szeretné követni, az kényelmes, mégis csinos darabokkal kombinálja, a bő szabású nadrághoz tökéletes a poncsó és ezt az összhatást még a műanyag papucs sem tudja elrontani, sőt.

Amire Brad Pitt is bukott – öltözz úgy, mint Jennifer Aniston

Feszülősen pimasz

Szerkesztőségi kedvenc lett ebből a szettből, a darabok önmagukban egyáltalán nem mutatnak, igazából kimondottan unalmasak, azonban a szűk szoknya és a felsőrész szexi és elegáns. Az ilyen szetteket felesleges nagy ékszerekkel túlkomplikálni, egy vastag karkötő bőven elég. Figyelem, a szoknya hossza és fazonja megköveteli a lapos hasat és a kerek feneket.

Amire Brad Pitt is bukott – öltözz úgy, mint Jennifer Aniston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top