Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartóbakik

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Itt az ideje rendbe tenni a melltartók körüli kavarodást, ugyanis az utcán látottakból az derül ki, hogy a magyar nők fejében igen nagy a zűrzavar e tekintetben. Tippek, trükkök és a legnagyobb melltartóbakik.

Először is tisztázzuk: a melltartó alsóruházat, és mint ilyet, a ruha alatt hordjuk. A cicifix nem a szettünk fő attrakciója, kiemeli ugyan a mellkasi adottságainkat, vagy éppen kordában tartja a zabolátlan kebleket, de semmiképpen sem szabad felhívni rá a figyelmet. Néhány kivétel ugyan van, de ezekről majd később.

Tiltólistás melltartóhúzások

1. A melltartó hátpántját tilos kivillantani, mindig ellenőrizd, hogy a hátul mélyen dekoltált felsőrészekből kilóg-e a fehérnemű. Ha egy-két milliméter kilátszik, az nem tragédia, de ennyi és semmi több.

Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik
Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

2. Nyakbakötős ruhákhoz pánt nélküli vagy nyakbakötős melltartót illik viselni. Ezek a fazonok ugyanis csak akkor szépek, ha szabadon hagyják a vállakat, és semmilyen felesleges madzag nem látszódik. Trikókhoz is érdemes ilyen fazont választani, de itt annyi a könnyebbség, hogy lehet kapni úgynevezett melltartócsipeszt, amellyel a hát közepén, a trikó hátrésze alatt össze lehet húzni a melltartó pántjait.

Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik
Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

3. A csipke melltartók ugyan nagyon csábítóak és kacérak, de nem árt óvatosan bánni velük. Áttetsző felső alá nem ajánljuk, ugyanis az összhatás nagyjából olyan lesz, mintha nem is vettünk volna fel melltartót. A mellbimbóvillantás elkerülése érdekében az áttetsző felsőrészek alá mindenképpen egyszerű, szivacsos fehérneműt válasszunk.

Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik
Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

4. Fehér felső alá fehér vagy testszínű melltartó dukál; ha nagyon áttetsző a póló, és van elég vér a pucánkban, akkor jó lehet egy színes, mintás, vidám melltartó is, de mindenképpen látszódnia kell, hogy mi ezt direkt így akartuk, nem pedig csak a véletlen műve a meglepő kombináció.

Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik
Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

A szilikonpánt a világ átka

A szilikonból készült melltartópántokat kénytelenek vagyunk kiemelni, ugyanis akárhogy is próbálkozunk, egyszerűen nem veszi be a gyomrunk. Tudjuk, hogy pánt nélküli és vékony pántos ruhák alá nagyon nehéz fehérneműt találni, de a szilikonpántos melltartó a lehető legrosszabb megoldás. Mert ugyebár, aki ilyen melltartó után nyúl, az azért teszi, hogy ne látszódjon a fehérnemű pántja, de jobb, ha mindenki megjegyzi, hogy a szilikonpánt sokkal feltűnőbb, mint a hagyományos megoldás. Főleg akkor, ha megcsillan rajta a fény – ami, ugye, a barlangból kijőve sajnos elkerülhetetlen.

Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

Divatbitófát érdemelne a szilikonpánt feltalálója, az pedig divatszerkesztő általi kínzást, aki úgy fokozta a borzalmakat, hogy strasszokkal és virágokkal kezdte „feldobni” az átlátszó műanyagból készült pántokat.
Hadat üzentünk a szilikonpántnak – a legnagyobb melltartó bakik

Egyszer és mindenkorra meg kell jegyezni, hogy pánt nélküli ruhához pánt nélkül melltartót kell választani. Lehet stabil és jól tartó darabokat is találni, bár az igaz, hogy C kosárméret felett még a legtutibb darabok sem működnek. Nincs ezen mit szépíteni: a pánt nélküli ruhákat és melltartókat kis mellű csajoknak találták ki.

A méret a lényeg

Bármennyire is furcsán hangzik, a legtöbb bakit annak „köszönhetjük”, hogy sokan nem tudják eltalálni a saját mellükhöz leginkább passzoló méretet. A kosár (A–E) a mell méretét, a körméret pedig a mellbőséget, vagyis a hát szélességét jelzi. A különböző márkák méretei között nagy eltérések is lehetnek, ezért fontos, hogy próba nélkül soha ne vegyünk melltartót. A túl kicsi melltartó felcsúszik, és kibuggyan belőle a mell, ami nem szép látvány.
Ha túl kicsi méretet választunk...
Ha túl kicsi méretet választunk…

A túl nagy melltartó pedig lötyög és behorpad, ami szintén nem esztétikus. Akkor járunk a legjobban, ha egy fazonból több méretet is felpróbálunk, ugyanis nemcsak márka-, de fazonfüggő is a méretezés.
Olvass tovább

Hozzászólások

Giana76 2010-12-26 00:12

Szia!

Ha tutira akarsz menni, de nem tudom itthon hol lehet kapni . Felragasztható melltartót méretezve van, nekem van egy B-s, de megnőtt a cicim így még nem ragasztottam fel vele a cickóimatha érdekel utánnanézek van e valahol 2 pár van benne bézs színű.

norczy01 2010-12-25 23:53

Egy kis tanács, pontosabban fogalmazva tipp kellene.
Egy nyitott hátú ruhához milyen melltartót vennétek fel. Ejtett fazonú a ruha, így nem teljesen van kint a hát, csak egy vékonyabb sávban. Körülbelül 20-25 cm szélesen, mégis zavar. Ötletek.

t-nus 2010-07-30 21:43

egyáltalán nem értek egyet ezzel a cikkel. nekem speciel épp mostanában tetszett meg a kivillanó melltartó, főleg ha csipkés. épp most élem csipkeimádó korszakomat, s a képek legtöbbje is szerintem esztétikus volt...
ahogy már előttem is írta toth.vera, még szerencse hogy különbözőek vagyunk ;)

toth.vera 2010-07-26 17:13

Nekem nem kényelmetlen. Szerencsére különbözőek vagyunk, és más a véleményünk. Most képzeld el mi lenne, ha nem így lenne. Tiszta unalmas lenne minden! Amúgy ha valami nem tetszik, nem nézel oda.

GodMother 2010-07-26 09:43

Szerintem a szilikonpánt (főleg nagy melegben) rettentő kényelmetlen. Kicsi izzadás, és már ráragad a bőrre... 

És ezek mellett ronda és ízléstelen is. 

toth.vera 2010-07-23 15:53

Én is szívesen hordom a szilikonpántot. Eszembe sem jutott volna, hogy ez "ciki". Hát aztán? Felvetettem a témát az ismerősöknek (vegyesen fiúk, lányok) és egyálalán nem tartották gáznak a dolgot. Jót röhögtünk rajta! Tudjátok mi a gáz? Ha egy erősen telt nő belepréseli magát egy 5 számmal kisebb felsőbe és az összes hurkincája külön életet él, a hölgyemény pedig nem kap levegőt.  És ami ennél is gázabb? Ha a felső és az alsó ruházat között kikacsint a termetes úszógumi. Félre ne értsetek, nem a telt nőkkel van gondom, hanem egyes telt nők öltözködésével!

barackvir 2010-07-23 12:14

Igazad van, normalis fehernemu boltot, szeles valasztekkal es szakkepzett eladokkal, akik meretet vesznek. Nekem remalom a malltarto vasarlas (90A)....