Öltözködjünk

Bizarr hajszín lehet a következő szezon divatja

Nemrégiben több sztár is rikító kék hajjal jelent meg, ez pedig arra enged következtetni, hogy néhány hónap múlva már az utcán is egyre többször fogunk találkozni a meglepő hajszínnel.

Katy Perry királykék parókáján senki nem lepődött meg, de az énekes-színésznő Juliette Lewis hajszínét első ránézésre már többen hatalmas fodrászati tévedésnek hitték. A fakó kékeszöld árnyalat azonban nem egy rosszul bekevert hajfesték, hanem az elkövetkező szezon egyik legmeglepőbb árnyalata. Az elmúlt néhány évben a természetes színeké volt a főszerep, ezért szinte már vártuk, hogy jöjjön valami kevésbé szokványos. Az első megdöbbentő hajszínt Kelly Osbourne fején láttuk, aki egy púderrózsaszín árnyalattal borzolta a kedélyeket, aztán jött a zöldes, majd a szürkés hajkorona. Az új őrületnek pedig talán sikerül megfékeznie a padlizsánvörös és hasonló borzalmak egyeduralmát. Mindenesetre ezt az árnyalatot nemcsak nők, de férfiak is viselik, többek között a híres tervező, Marc Jacobs.

 

Bizarr hajszín lehet a következő szezon divatja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top