Öltözködjünk

Szeretnél Kate Moss lenni? Megmutatjuk, hogyan kell!

Új sorozatunkban mindig egy sztár stílusát próbáljuk meg kivesézni, tippeket adunk, hogyan utánozd le azt, amit érdemes.

A divatvilág egyik legismertebb modellje az elmúlt években szépen lassan kilábalt a kokainfelhőből, és a bugyivillantás helyett sokkal inkább tökéletes szettjeire figyel fel a sajtó. A stílusa mára szépen kiforrta magát, és a tőle eredeztethető heroinsikk helyett sokkal inkább a letisztult, mégis vagány ruhadarabok jellemzik. Hol van már a szakadt nadrág, a karikás szem és a saras gumicsizma? Kate Mossnak „nagy nehezen”, de sikerült felnőnie.

Kate Moss stílusához egyvalamire mindenképpen szükség lesz, mégpedig tökéletes lábra, ugyanis az általa preferált darabok azt hangsúlyozzák ki. Vastag boka vagy comb szóba sem jöhet. Ezek után pedig jöjjön a recept!

Nappalra

Ez nadrág elsősorban olyanoknak áll jól, akiknek vékony a derekuk, a derékszabás optikailag nyújtja a lábat, ez pedig senkinek nem árthat. Ha vékony a lábad, de széles a csípőd, akkor maradjon a hagyományos csípőszabás. Aki akarja, az néhány kiegészítővel feldobhatja a szettet, de akkor sem hibázik, ha csak egy egyszerű szabású atléta kerül a felsőtestre. A lábbeli pedig legyen magas, egy ilyen szett ugyanis lapos sarkú cipővel olyan, mintha csak a szemét leviteléhez kapkodtunk volna fel magunkra néhány holmit.

Szeretnél Kate Moss lenni? Megmutatjuk hogyan kell!

Letisztult elegancia

Ebbe a szettbe csak nagyon nehezen tudnánk belekötni, de igazából nem is akarunk. Egyetlen szabályt érdemes megszívlelni, mégpedig azt, hogy a szűk szárú nadrágoknál a szárat mindig a bokacsizmába tűrjük, és nem erőszakoljuk rá a csizma szárára. Így elkerülhetjük, hogy a boka négy-öt centivel vastagabbnak tűnjön.

Szeretnél Kate Moss lenni? Megmutatjuk hogyan kell!

Párizsi lány

Szerkesztőségi kedvenc ez az összeállítás, ugyanis minden egyes darabjából süt az elegancia és a kényelem. A szett elemeit úgy sikerült összeállítani, hogy nappalra és estére is tökéletesen megállja a helyét. A fekete-kék-piros hármas pedig idén nyáron igazi favoritnak számít.

Szeretnél Kate Moss lenni? Megmutatjuk hogyan kell!

Estélyre

Elegáns selyemruhát bőrkabáttal párosítani merész húzás, itt azonban valamiért mégis működik. Az nagyon fontos, hogy amennyiben egy ilyen feltűnő – oda nem illő – ruhadarab van a szettben, akkor a körítéssel érdemes vigyázni. Ez az összeállítás harsány kiegészítőkkel nem mutatna sehogy. Valamint arra is figyelni kell, hogy a selyemruhák akkor mutatnak jól, ha épphogy érintik a földet, ezért aki alacsony, az válasszon tűsarkú platformcipőt.

Szeretnél Kate Moss lenni? Megmutatjuk hogyan kell!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top