Öltözködjünk

Stílusmustra – 5 feltörekvő sztár

Reese Witherspoon, Angelina Jolie és kortársaik stílusa már kiforrott, Megan Foxról és Scarlett Johanssonról pedig annyi képet látni, hogy már mi is unjuk. Öt olyan színésznőt kerestünk, akik a filmipar nagy reménységei, ezért a jövőben is gyakran látjuk őket a vörös szőnyegen. Kíváncsiak voltunk, hogyan öltözködnek.

Kristen Stewart – az új Jodie Foster

A Twilight-filmek női sztárja saját bevallása szerint nincs oda a váratlan sikerért, az állandóan villogó vakukért és a vörös szőnyegért. A jéghideg tekintetű, misztikus 19 éves színésznő stílusa fiús, szereti a vagány, lezser, rockos holmikat, és láthatóan irtózik a koktélruháktól és az estélyiktől, amelyekbe a vörös szőnyeges megjelenések miatt kényszerítik. A Twilight – Újhold Los Angeles-i bemutatóján például szinte nem volt önmaga. A hétköznapokon csőfarmert, Converse-t, laza pólót és klasszikus napszemüveget viselő Kristen leginkább talán ebben a fekete-piros, öves ruhában volt önmaga a vörös szőnyegen, amelyhez bátor módon dorkót húzott.

Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár

Zoe Saldana – az új Halle Berry

Köszönhetően az Avatar hatalmas sikerének, végre a gyönyörű és egzotikus Zoe Saldana is a figyelem középpontjába került. A 32 éves színésznőnek kifinomult a stílusa, és csak nagy ritkán hibázik. Olyan, mint egy büszke, fekete hercegnő, aki szívesen megmutatja az elegáns oldala mellett a friss szexiset is. A hófehér RM by Roland Mouret ruhában egyszerűen gyönyörű, az elöl nyitott ing és a bordó szoknya valahogy nem az igazi rajta.

Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár

Bonnie Wright – az új Julianne Moore

Míg Emma Watsont már egy ideje felfedezte magának a divatvilág, addig a Harry Potter-filmek másik tinilányára csak most figyeltek fel a lapok. A vörös hajú Bonnie Wright Ginny Weasley-ként Harry Potter fejét csavarta el, a való életben viszont a divatlapok törik össze magukat érte. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz vele a Harry Potter után, de az biztos, hogy ez a szépség nem tűnik el nyomtalanul. A fekete-bordó, pánt nélküli ruha kiemeli a szépségét, de a fekete, kinyúlt pulcsi kevésbé volt jó választás.

Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár

Ashley Greene – az új Ashley Judd

A Twilight kócos hajú vámpírlányának Kristen Stewarttal ellentétben nagyon kedvére van az öltözködés és a pózolás. Nem csoda: Ashley korábban modellként kereste a kenyerét, így van érzéke mind a kettőhöz. A 23 éves színésznő ruhakérdésben csak ritkán vét – az aranyszínű szoknya például nem volt a legjobb választás –, magabiztos, finom, nőies, szexi stílusa a legtöbb kritikust leveszi a lábáról.

Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár

AnnaLynne McCord – az új Charlize Theron

A szintén 23 éves színésznőt a Kés/alatt és a 90210 sorozatból ismerik sokan, de hamarosan még többen fogják. A szőke, kék szemű McCordnak jó érzéke van a divathoz, bátran öltözködik. Bár próbálkozott a modellkedéssel, a szép pofija nem volt elég. Túl alacsonynak találták, de Lloyd Klein tervezőt teljesen megbabonázta, akinek azóta is a múzsája. A fekete remekül áll neki, főleg, ha nem tuningolja fel túlságosan extrákkal az öltözékét.

Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top