Öltözködjünk

3 szilveszteri alapdarab bevállalós partiszerelésekhez

Az év utolsó napján engedd el magad, és ünnepeld az újévet bevállalós partiszerelésben! Megmutatjuk a három kedvenc ruhadarabunkat, és azt is, hogyan viselik ezeket a sztárok.

1. Magas derekú forrónadrág

Sminktippek szilveszterre! Nézd meg videónkat, kat ide! »

Gazellatermetű, vékony csontú vagy formás homokóra-alkatú, fiatal, bevállalós nők partiruhatárából nem hiányozhat a magas derekú forrónadrág. A szilveszteri bolondságok alatt a szendébbek is megengedhetik maguknak a pin-up lányok viseletét idéző darabot, amely az idei tél slágere. A legtrendibb nadrágocskák idén flitteres, elasztikus anyagból készültek, ahogy Katy Perry énekesnőé is. Viseld magas sarkú cipővel a hosszú, kecses lábakért.

3 szilveszteri alapdarab

 

2. Habos ruha színes kiegészítőkkel

Ne félj a színektől! Bár idén a fekete, a szürke és a sötétkék uralja a palettát, a szilveszteri buliba készülve nyugodtan vegyítsd a színeket, ahogy Natalie Portman is tette. A színésznő finom érzékkel választotta ki a kiegészítőket égszínkék ruhájához. Az összhatás önmagáért beszél.

3 szilveszteri alapdarab


3. Csillogó ruha

Pompázz ezüstben vagy aranyban szilveszterkor, ahogy Jennifer Aniston! Csillogó ruhát, felsőt, nadrágot vagy kiegészítőket bárki viselhet, aki elég bátor hozzá, és kellő önkritikával rendelkezik. A fényes anyagok nemcsak magukra vonják a figyelmet, de kiemelik a karácsonykor felszedett kilókat is. Viszont remekül tudjuk velük terelni a figyelmet. Senki nem fogja észrevenni a kerekebb popsit, ha kacér ezüst vagy arany felsőt húzunk a fekete ruhához.

3 szilveszteri alapdarab

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top