Öltözködjünk

Különleges ünnepi bizsuk – Csillogj karácsonykor is!

Karácsonykor még nagyobb hangsúlyt kapnak a kiegészítők, hiszen a feldíszített karácsonyfa mellett neked is tündökölnöd kell. A hazai iparművészek és ékszerkészítők kínálatából válogattunk.

Az ünnepekkor kötelező egy csipetnyi különlegesség, mindegy, hogy a különböző anyagok ötvözésére, a különleges formákra vagy mindkettőre gondolunk. A MaRabu bizsuk pont ilyenek, nem csoda, hogy a Crystal énekesnője, Lajtai Kati is rajong értük.

MaRabu
MaRabu
Nyikos Andi
Nyikos Andi
MaRabu
MaRabu

Egy-egy izgalmas gyűrűvel is feldobhatjuk az alkalmi ruhát. Finom összeállításokhoz jól illik a hálós textilből és fémből készült Nyikos Andi-gyűrű, Vad Jutka zöld-csipkés darabja nosztalgikus hangulatot idéz. Panyi Zsuzsi anya-lánya gyűrűje az egyik legszebb ajándékötlet, amellyel az utóbbi időben találkoztunk.

Ünnepi bizsuk - Csillogj karácsonykor is!
Nyikos Andi
Vad Jutka
Vad Jutka
Panyi Zsuzsi
Panyi Zsuzsi

A nyakláncok között is számtalan szépségre bukkanunk. Gáspár György a hideg és meleg színeket kombinálta üveg ékszereiben, Abaffy Klára ébenfa-ezüst medáljai valódi különlegességek, a szalag és gyöngy kombinációja pedig Edöcs Márta munkáiban is visszaköszön.

Gáspár György
Gáspár György
Abaffy Klára
Abaffy Klára
Edöcs Márta
Edöcs Márta

 
Impozáns nyakékek készülhetnek hatalmas üvegkristályokból és textilekből is, de az elvetemült dizájnfogyasztóknak kínálnak zuhanycsőből készített nyakláncot is.

Vad Jutka
Vad Jutka
MaRabu
MaRabu
Bolt
Bolt

 
Aki a karkötőkért rajong, annak sem kell csalódnia. A csillogó, gyöngyből fűzött vagy az üvegből készült darabok csodásan mutatnak a csuklón. Ha nem kedveled a visszafogottan elegáns feketét, aranyat vagy ezüstöt, válogass nyugodtan a szebbnél szebb színes darabok közül.

Zulejka
Zulejka

 

Kekkadesign
Kekkadesign

 

Különleges ünnepi bizsuk - Csillogj karácsonykor is!
Panyi Zsuzsi

Üzletlista
Bolt:
Budapest VII. ker., Kertész u. 42.
Kekkadesign: megrendelheted a Meskán. »
Magma Galéria,
Budapest, Petőfi Sándor u. 11. (Abaffy Klára, Edöcs Márta, Gáspár György, Nyikos Andi)
MaRabu bizsu: Budapest VII. ker., Nagy Diófa u. 3. (December 23-ig kettőt fizet, hármat vihet kiárusítási akció!)
Panyi Zsuzsi-webshop
Zulejka karkötő: megrendelheted a Meskán. »
Vad Jutka-webshop » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top