Öltözködjünk

Négy tuti divattipp Jennifer Anistontól

Jennifer Aniston olyan sztár, akinek a stílusa évek óta változatlan. Öltözködését egyszerűség, letisztultság, a klasszikus darabok és a visszafogott színek jellemzik, mégsem találjuk unalmasnak. Ha tetszik Jen stílusa, magad is könnyűszerrel magadévá teheted az alapjait.

Jennifer gyakran kerül fel a jól öltözöttek listájára, holott soha nem visel hajmeresztő, extrém vagy kirívó ruhákat. Titka abban rejlik, hogy azt vesz fel, amiben jól érzi magát, ez pedig sugárzik belőle. Ez a fekete nadrág és fekete blézer például örök darab. Ha divatosak szeretnénk lenni, nemcsak a sziluettekben, hanem az anyagokban is követhetjük a trendet. A bársony alapanyag, illetve az ugyanolyan színű fényes és matt felületek váltakozása például sok „egyszerű” darabot divatossá tesz.

Sztárstílus - Jennifer Aniston
Sztárstílus - Jennifer Aniston

Ha tetszik Jen stílusa, és szívesen követnéd, szerezz be néhány alapdarabot. Kezdd egy boot-cut szabású farmerrel, amelyet lazán és elegánsan is viselhetsz. Szerezz be mellé néhány klasszikus darabot, mint a fehér vagy drapp színű vászonnadrág, tengerészkék blézer, egyszínű, ujjatlan atléták, pólók, fekete, magas sarkú cipők, csizmák.

Sztárstílus - Jennifer Aniston
Sztárstílus - Jennifer Aniston

 

Jennifernek a divathoz való kapcsolata olyan, mint a legtöbbünké. „Szeretem a divatot, és azt is, ha a divathoz értő emberek megmutatják, mi áll jól. Nem vagyok az a típus, aki szezonról szezonra lecseréli a ruhatárát. Követem a divatot, de nem szeretem, ha a divat irányít.” Talán pont ezért eszébe sem jutna, hogy csak egyszer viseljen egy adott ruhadarabot. Bár Jennifer szívesen visel ékszereket, más sztárokkal ellentétben inkább a kevésbé feltűnő, finom darabokat kedveli, a kiegészítők közül a sálak és a bőrövek a kedvencei.

Sztárstílus - Jennifer Aniston

Sztárstílus - Jennifer Aniston

 

 

Angela Levin sminkes szerint Jennifer külsejében a frissessége a legmegkapóbb: „Jennifer szereti a bőre tisztaságát és ragyogását könnyű, természetes sminkkel kiemelni.” A színésznő gyakran csak farmert, pólót és tangapapucsot vesz fel, de nem veti meg a nőies darabokat sem. Ruhák esetében általában testet követő szabást választ, amely kiemeli sportos alakját és csodás lábát. Vigyázat! A kötött ruha minden esetben erősít, ha tehetjük, viseljük magas sarkú csizmával és a csizmával azonos színű harisnyával, így optikailag hosszabbnak tűnik a láb.

Sztárstílus - Jennifer Aniston

 

Sztárstílus - Jennifer Aniston

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top