Öltözködjünk

A leggyilkosabb magas sarkú cipők

Új faj vette át az irányítást a cipők között az új szezonban. A lábbeli-társadalom csúcsragadozói a 12 centis sarokkal rendelkező példányok. Hölgyeim, hasat be, mellet ki, fejet fel, és indulás!

Bár Victoria Beckham esetében az számít bulvárhírnek, ha nem vesz fel magas sarkút, a halandó emberek többségének kell egy kis idő, hogy ne szédítse meg a magaslati levegő. Húzd ki magad, begörnyedve elveszted az egyensúlyod, és nevetségesen nézel ki. Tartsd lazán a csípőd, ne merevedj be deréktájon, a kezeid a lépéseid ütemére mozogjanak lazán a törzsed mellett.

Humanic - Buffalo
Humanic – Buffalo
Stradivarius
Stradivarius
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Beyoncénak valószínűleg meggyűlt a baja a sétálgatással, és nagyon koncentrált, amikor ezt a szépséget viselte. Szó, ami szó, a 12 centi fölötti sarokmagasságú limuzintopánokat nem hosszas gyaloglásra tervezték. Az okos lányoknál mindig van egy laposabb váltócipő arra az esetre, ha másképp alakul a program.

Next
Next
Mango
Mango
Beyoncé
Beyoncé

 

Rihannát (vagy a cipőjét?) valószínűleg az eső elől menekítették száraz helyre. Egy hasonlóan gáláns hódolónak mi is örülnénk: a közlekedésen kívül más problémánk is megoldódna. Azt sejtjük, hogy ez a lovag sem a két szép szeméért emelgette az énekesnőt.

H&M
H&M
Mango
Mango
Rihanna
Rihanna

 

Ezekben a cipőkben is ugyanúgy lehet járni, mint bármelyik másikban. Megszokás kérdése az egész. A hólyagok és a lábfájás elkerülésére pedig ott vannak a cipőbe ragasztható zselés talpbetétek, sarokvédők és pántbélések. Valószínűleg Anne Hathaway is így bírja ki a hosszas ácsorgást és az autogramosztást.

H&M
H&M
Gino Rossi
Gino Rossi
Anne Hathaway
Anne Hathaway

 
A 12 centis cipősarok alapjáraton is az öltözék leghangsúlyosabb darabja, főleg, ha különleges színe, formája vagy díszítése van. A legjobban – stílustól függően – leggingsszel, 7/8-os, felhajtott szárú nadrággal vagy ujjnyival a térd fölött végződő szoknyával vagy ruhával mutatnak jól. Rövidke ruhával vagy sorttal túl „olcsó” az összhatás.

Humanic - Bronx
Humanic – Bronx
H&M _ Jimmy Choo
H&M – Jimmy Choo
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

 
A szegecses szandál a hideg időben is a szezon kedvence marad, de megfázás ellen húzz harisnyát vagy zoknit! A cikiző pillantások elkerülése miatt: válassz sűrű szövésű, de vékony zoknit, amelynek színe visszaköszön az öltözékedben, de sose válassz túl világos darabot!

Next
Next
Mango
Mango
Kate Moss
Kate Moss

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top