Öltözködjünk

Az 5 legdivatosabb kiegészítő télre – VIDEÓVAL!

Nem fújnak annyira új szelek a divatban, hogy bármi felváltsa a meleg sapkát, a puha sálat, a finom kesztyűt vagy a kendőket. Megmutatjuk a kedvenc téli kiegészítőinket!

 Gigászi sálak

Minél hosszabb, vastagabb, puhább és melegebb, annál jobb! Rajongunk a Missoni-bemutatón látott megoldásért: a modellek két-három hatalmas „gyapjúkígyóval” a nyakukban jelentek meg a kifutón.

H&M
H&M
Pimkie
Pimkie
Missoni
Missoni


 Szőrös sapka

Sokak szerint borzalmas, szerintünk körítéstől függően bohém vagy éppen nőies. A természetes színek és a nyolcvanas éveket idéző neonárnyalatok is ugyanolyan divatosak. Hogy ne nézz ki úgy, mint aki Szibériából települt Magyarországra, ne viseld szőrös gallérú kabáttal vagy szőrmellénnyel.

C&A
C&A
Orsay
Orsay
Milly
Milly

 

 Bőrkesztyű

A szezon slágeranyagából készült kesztyűért mi is odavagyunk. A trendkövetők válasszanak az autóskesztyűk vagy a könyékig érő darabok közül. Szerezz be klasszikus, időtálló darabot, amelyben sokáig gyönyörködhetsz.

Pannon Pécsi Kesztyű
Pannon Pécsi kesztyű
Orsay
Orsay
Lanvin
Lanvin


 Virágos kendő

Enyhébb időben nincs feltétlenül szükség vastag sálra. Csempésszünk egy kis üdeséget és romantikát a késő őszi és téli napokba élénk színű, virágmintás kendőkkel.

Vero Moda
Vero Moda
Promod
Promod
Marc Jacobs
Marc Jacobs


 Kalap

A kalap ma már nem csak az ultranőies hölgyek ruhatárában fér meg. Bőrszoknyával lehet vagány, farmerrel lezser. Akármivel is viseled, izgalmas pluszt visz az öltözködésedbe.

Kalapszalon
Kalapszalon
Barett
Barett
Loewe
Loewe

 

a képek forrása: style.com 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top